Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez az érzés, gondolat...

Normális ez az érzés, gondolat? Többi lent (8hkm)

Figyelt kérdés
Most járok a 8. hétben, nagyon boldog vagyok, terveztük a babócát, hála istennek semmi kínzó tünetem sincs :) De néha úgy elgondolkodom, és nem tudom elképzelni magamat anyaként. Olyan fura érzés, azon töprengek hogy biztos készen állok rá? Ha megszületik, honnan fogom tudni hogy ha sír mi a baja, hogy mit kezdjek vele :) Ez a gondolat ilyenkor normális? Totál nem értem magamat :) 8hkm

2015. okt. 23. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normàlis :)

Mi is akartuk, szenvedtünk is érte, az elején mègis bőgtem, h èn mègse akarooooooom, úgy kb 10 percig, majd el is múlt :)

Kicsit még most is félek, meg h állandóan figyelni kell vkire, ez új lesz, de belejövünk ;)

16 hkm

2015. okt. 23. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális, én is így voltam vele. És első babánál minden új, nekem egy ideig néha fogalmam sem volt miért sír általában, de a babák is különböző módon jeleznek, hogy mikor mi a baj és nagyon hamar bele lehet jönni, kár ezen aggódni. :) 3 hetes a babám de már nem nehéz rájönni mi a baj. Senki sem születik úgy, hogy érti a babákat, ehhez is idő kell.
2015. okt. 23. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Par hete setaltam haza keresztül egy jatszoteren, ahol egy kislanyt hintaztatott az apukaja, es azon gondolkoztam, hogyan lesz belölem jo anya, ha nekem nincs kedvem se gyerekdalokat hallgatni, se jatszoterre menni, annyira nem tudtam ott magam elkepzelni. Anyukam is magasra rakta a lecet, mert mindig foglalkoztatva voltunk, 3 evesen mar irni tanitott minket, rengeteg mondokat tanitott, stb. 7 eves koromban ment vissza dolgozni, addig csak velem, es a hugommal foglalkozott. Volt 1-2 panikolos napom...

Aztan rajottem, hogy ez a gyerek nem veletlenul szuletik hozzam, azt fogja megtanulni tolem, amire szuksege van. En nem hiszem, hogy mintaanya leszek a fentebbi ertelemben, de szeretni fogjuk nagyon mindkettena ferjemmel, es megtesszük, ami tülönk telik. Szoval nyugi, normalis, amit erzel, es majd minden meg fog oldodni:)

22hkm

2015. okt. 23. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
2. babàmat várom de még mindig nem hiszem el hogy anya vagyok! Sosem szerettem a gyereket és a sajàt 2 évesemen kívül teljesen idegenkedem a többi gyerektől! Én sem tudtam miért sìr, végigpróbàlgattam mindig mindent aztàn egyszercsak abbahagyta. A kórhàzban mondta az egyik nővér hogy valószìnű érzi rajtam a lànyom hogy idegen nekem, nálam nem jöttek az ilyen anyai ösztönök amikről mindenhol hallani, szeretem nagyon, de sosem volt az a rózsaszìn fàtyol a szemem előtt...
2015. okt. 24. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!