Kinek volt már dejavu érzése, és mi volt az?
Sokféle magyarázat van erre, de mégis senki sem tudja megmagyarázni, főleg mikor saját élményt él át.
lehet hiba a mátrixban, vagy akár valami alternatív jelenbe bepillantás, ami nagyon hasonló a mi életünkhöz, vagy más, tudományosan is kutatott teóriák.
De mégis, mikor átéled, valahogy fura, hihetetlen, és sokáig gondolkodsz rajta.
Velem olyan volt, hogy azt hittem, hogy elhagytam a táskám, aztán rádöbbentem, hogy a vállamon volt.
Vagy bepakoltam a szekrénybe és úszás után nem tudtam, hogy melyik az enyém, mert másra koncentráltam akkor.
Nekem elég sokszor volt. Tudom, hogy ugyanabban a helyzetben, ugyanott, ugyanazt láttam már.
Például az utolsó ilyen,kocsival mentem és az egyik kanyarban a járdán láttam egy hátizsákos férfit. Pont ugyanott láttam őt a kocsiból, ugyanabban a mozdulatsorban, ugyanolyan fényviszonyoknál. Ezek pár másodperces dolgok. Akkor érdekes érzés, de mivel nem tudok mit kezdeni vele, nem foglalkoztat hosszú ideig.
nekem nem olyan mint a mátrixban hogy ugyanazt látom ugyanúgy
inkább csak egy érzés hogy voltam már ebben a szituációban vagy ez megtörtént már velem, de nem egy konkrét dologgal kapcsolatos
és persze ezek valami egyedi érzések nem az hogy éhes vagyok, és de érdekes mintha már tegnap is lettem volna éhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!