Miért vannak ilyen dejavu-im?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok "összefüggés" van a mindennapjaimban is. Például ha megálmodok valamit, akkor másnap tuti hogy valami azzal kapcsolatban fog történni, vagy ha sokszor gondolok egy nagyon ritkán használatos szóra, akkor még abban az órában általában kimondja valaki a közelemben. Most pedig hogy egy ideje jóban vagyok az egyik ismerősömmel, aki elutazott, és valahogy mindenhol az ő nevét látom (pl.: hirdetésekben) Mintha minden összefüggene mindennel....
Voltam már úgy hogy megálmodtam valamit és megtörtént és akkor vissza emlékeztem, hogy ez már valamikor megtörtént hoppá. Napi szinten van ilyen!
Más is érzi ezt így?
Előre is köszi! :D
2015. máj. 21. 18:49
1/6 Koplárovics Béci válasza:
Sok törés van a mátrixban a környékeden.
2/6 A kérdező kommentje:
Hol tudnék, erről bővebben olvasni?
2015. máj. 21. 19:05
3/6 Koplárovics Béci válasza:
4/6 anonim válasza:
5/6 szandi1993 válasza:
Velem is eleg gyakran van mostanában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!