36 hetes terhes vagyok. Mértem 2x a vérnyomásom mert mostamában néha rám jön valami fajta szorongó érzés. Egyik 145/57 pul.78 Rá egy 10 percre 138/78 pul.96 Menjek orvoshoz? Jelent valami veszélyt a babára?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 13:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy telefont megér az orvosnak.
Laikusként azt gondolnám, hogy egy-egy 140 feletti nem gáz, de ha nagyrészt 140 felett mérsz, akkor lejjebb kell vinni.
2/3 anonim válasza:
Nekem is magas volt a végén úgy a 39. hét körül, többször meghaladta egy kicsivel a 140-et ( korábban a vérnyomásom 100/70 körül mozgott). Említettem az orvosnak, azt mondta nem baj, normális, hogy ilyen magas, az uh-n meg minden rendben volt amúgy is. De azért te is kérdezd meg az orvosod, mert mindenki teste más, csak azért írtam le az esetem, hogy ne idegeskedj miatta.
3/3 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen mikor felment a cukrom. Első gyerekemmel nem jöttünk ra h baj van, másodiknál volt cukormero. Verveteleknel 2 orasat néztek holott az egy órás értékem volt egekbe es baromi rsszul voltam. Ramertem es tiz felett volt. Rosszul let közben mérj rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!