Akinek már ruhán keresztül is el kezdett látszódni hogy terhes, milyen érzés így végig menni az utcán meg boltokban?
Kedves első!
Én is ettől félek, hogy nehogy hízásnak nézzék!!
De a kezeim, karom azok eléggé vékonyak ez nyugtat meg. Akkor nem nézhetnek kövérnek, nem?
A lábaim sajnos nem igazán vékonyak, lehetnének vékonyabbak.
Ha egyedül vagyok (vagy a férjemmel) akkor jó.
Amikor a három meglévő gyerekemmel, akkor nem mindig, mert kapom a beszólásokat, vagy csak furcsa "nézéseket".
Hogyhogy milyen? Ugyanolyan, mint nem terhesen.
Én sörözőben dolgoztam, télen kezdett nőni a hasam, és csak kismama nadrágom volt, de annak a has részét ugye takarta a pulóver. Nem változtattam az öltözködésen, azt viseltem, amit addig. Csak hasra híztam, kb 6 hónap körül kezdett egyértelmű lenni.
Addig volt, aki megkérdezte, és én mondtam neki, hogy jaj, azért mert felszedtem egy kicsit, máris ezt kell gondolni? Elszégyellte magát, én meg jót nevettem. Persze amikor már egyértelmű volt, ő is jót nevetett pár hét múlva...
Amúgy engem sosem érdekelt, mit gondolnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!