14-15hetes kismamik hogy erzitek magatokat? Van vlamilyen panaszotok? Van aki mar tudja a kisbabaja nemét?
Szia :)
14 hetes vagyok. Most én is jól érzem már magam pedig az elején kórházba is voltam a hányás miatt. Nekem a derekam meg a fejem szokott néha fájni, de annyira nem, hogy zavaró legyen.
80%-ra mondta a doktornő, hogy kislányom lesz. :)
De jó nektek hogy már tudjátok milyen nemű babátok lesz, az enyém még nem mutatta meg magát, de talán majd jövőhét szerdán este. :) Mivel akkor megyünk legközelebb UH vizsgálatra!
Én 14+3 hetes kismama vagyok.
Nekem eddig szép terhességem van mert nincs és nem is volt semmi rosszullétem. Persze hányingerem az igen. Enyhén most is érzem, de ki lehet bírni.
Ma volt olyan hogy kicsit belenyilallt a hüvelyembe, de nem tartott sokáig meg érezni szoktam szurkálást, de ki lehet bírni.
Nektek látszik már hogy kerekedik a pocakotok? Nekem már ruhán keresztül is.
És van aki már érzi a magzat mozgását?
Én még nem vagyok benne biztos, de néha-néha amikor ülök vagy fekszem akkor szoktam ilyen apró lüktetést érezni és nem tudom hogy ez mi.
Első válaszoló vagyok.
Én ilyen apró rándulásokat szoktam érezni a hasam alján lehet, hogy az már a baba. :)
Ti nem éreztek kajaundort? Nem nagyon birok húst enni amióta terhes vagyok.
Második vagyok:
Nekem nincs kaja undorom, persze van pár olyan étel amit épp nem szoktam kívánni, de nem tudom hogy ezt most a terhességre fogjam-e vagy amúgy se kívánnám...
Ami még van, hogy rettentő gyorsan nő a körmöm, szinte hihetetlenül, de nem tudom hogy ez a terhesség miatt van-e vagy egy kapszula miatt van-e amit szedek: Forcapil kapszula...
Első vagyok
Nekem nem nő a körmöm gyorsabban úgyhogy lehet, hogy a kapszula miatt van.
Most volt nálam a védőnő megnézni a házat. Ő azt mondta, hogy normális, hogy undorodom a hústól de a fehérjére szüksége van a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!