Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15hetes kismamik hogy...

14-15hetes kismamik hogy erzitek magatokat? Van vlamilyen panaszotok? Van aki mar tudja a kisbabaja nemét?

Figyelt kérdés
En egeszen jol erzem magam,megszunt a folyamatos hanyinger ,hanyas,es nem faj semmim.Es kisfiam lesz!

#terhesség #14-1 hét
2016. júl. 13. 09:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia :)

14 hetes vagyok. Most én is jól érzem már magam pedig az elején kórházba is voltam a hányás miatt. Nekem a derekam meg a fejem szokott néha fájni, de annyira nem, hogy zavaró legyen.

80%-ra mondta a doktornő, hogy kislányom lesz. :)

2016. júl. 13. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:

De jó nektek hogy már tudjátok milyen nemű babátok lesz, az enyém még nem mutatta meg magát, de talán majd jövőhét szerdán este. :) Mivel akkor megyünk legközelebb UH vizsgálatra!

Én 14+3 hetes kismama vagyok.

Nekem eddig szép terhességem van mert nincs és nem is volt semmi rosszullétem. Persze hányingerem az igen. Enyhén most is érzem, de ki lehet bírni.

Ma volt olyan hogy kicsit belenyilallt a hüvelyembe, de nem tartott sokáig meg érezni szoktam szurkálást, de ki lehet bírni.

Nektek látszik már hogy kerekedik a pocakotok? Nekem már ruhán keresztül is.

És van aki már érzi a magzat mozgását?

Én még nem vagyok benne biztos, de néha-néha amikor ülök vagy fekszem akkor szoktam ilyen apró lüktetést érezni és nem tudom hogy ez mi.

2016. júl. 13. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 14+3hetes vagyok. Nekem is most szünt a hányinger, hányás. Kezd lenni étvágyam is. Ugy néz ki kisfiú lesz.
2016. júl. 13. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Én ilyen apró rándulásokat szoktam érezni a hasam alján lehet, hogy az már a baba. :)

Ti nem éreztek kajaundort? Nem nagyon birok húst enni amióta terhes vagyok.

2016. júl. 13. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Jah és kicsit látszik már a pocakom, de nem vészes. :)
2016. júl. 13. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Nekem nincs kaja undorom, persze van pár olyan étel amit épp nem szoktam kívánni, de nem tudom hogy ezt most a terhességre fogjam-e vagy amúgy se kívánnám...

Ami még van, hogy rettentő gyorsan nő a körmöm, szinte hihetetlenül, de nem tudom hogy ez a terhesség miatt van-e vagy egy kapszula miatt van-e amit szedek: Forcapil kapszula...

2016. júl. 13. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nekem nem nő a körmöm gyorsabban úgyhogy lehet, hogy a kapszula miatt van.

Most volt nálam a védőnő megnézni a házat. Ő azt mondta, hogy normális, hogy undorodom a hústól de a fehérjére szüksége van a babának.

2016. júl. 13. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
3 válaszoló vagyok. Nekem elég szépen kezd látszani a pocakom. De nekem második babám. A hust én sem annyira kivánom meg az édesség, süti sem nagy szám most nálam. Sokáig égett a gyomrom. De az abba maradt. Az első gyerekkel is csak a kilencedik honapban jött meg az étvágyam igazán. Nem is maradt rajtam plussz kilo egy sem. Sztem most is hasonlo lesz az egész terhességem.
2016. júl. 13. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
14+4 hetes vagyok.. Nem vagyok jól.. Húst nem birok enni reggel szinte rám tör a hányás roham.. Inkább csak pihennék egész nap... És fáj mindenem.. De amúgy jól vagyok. Baba nemét még nem tudom. 22 N
2016. júl. 13. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves uolso akkor neked eleg nehez lehet igy,de hatha valtozni fog meg ez,legalabbis Ami a hanyinger reszet illeti!
2016. júl. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!