Ti mennyit ellenőrzitek magatokat?
Gondolok itt pl. folyàs,haskeményedés ,hízàs,baba mozgàsa..stb..
Eléggé stresszelem magam mindenen .Nem akarom de sajnos alapból ilyen vagyok.Nem megy màsként.Ha egyvalamivel megnyugtatom magam utàna jön màs dolog ...mindig van valami.
Úgy irigylem aki lazàn végigcsinàlja a kilenc hónapot:)
nem szoktam agyonellenőrizni magam. A folyást úgyis látom, ha valami nem stimmel vele. A keményedéssel nem igazán foglalkozok, amíg nem sűrűsödik, és erősödik "úgy". A testsúlyomat hetente mérem, de ez az terhesség előtt is így volt. A baba mozgását szoktam figyelni, ebben én is stresszelős vagyok - valószínűleg azért, mert rengeteg rémtörténetet hallani.
Ne stresszeld magad túl, inkább élvezd a terhességed :)
34+3 hetes kismami
Nem ellenőriztem túl magam egyik terhességemnél sem.
Folyást azt láttam mindig ha volt, külön nem elemezgettem, a védőnő mindig megmért, meg néha kíváncsiságból én is ráálltam a mérlegre otthon. Baba mozgásra annyiból figyeltem, hogy reggel-délben-este is érezzem. Haskeményedésre meg magnéziumot szedtem, ha úgy éreztem, jobban keményedik, bevettem még 1-et.
Én sem stresszelek annyira, hetente mérem a súlyom itthon, és egy-két naponta meghallgatom a baba szívhangját hogy minden oké e :)
16hkm
Én leginkább a baba mozgását ellenőrzöm, meg egy ideje a keményedéseket. :)
40+2 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!