12. hét körüli kismamák, mivel telnek a napjaitok? Hogy vagytok?
Ez már az az időszak amikor a rosszullétes tünetek enyhülnek (nálam mondjuk nem is volt), látható pocak még nincs, a babát még nem érezni. Olyan köztes helyzet, mert nincs még meg az az igazi terhes "érzés", de már elég sokan tudják a dolgot és kérdezgetnek :)
Mivel telnek a napjaitok? Hogy vagytok és mit éreztek? Milyen tünetek vannak még jelen?
Pont egy éve ilyenkor voltam 11 hetes. Kivettünk 1,5 hét szabit, mert azt hittük, ez volt az utolsó nyaralásunk egy darabig (ehhez képest most már voltunk a gyerekkel, mert jó baba).
Ekkor még hánytam, meg szédültem javában, de kihányni csak az ebédet hánytam ki, így ehettem nyugodtan.:) Éppen tengernél voltunk, emlékszem, és jól éreztem magam, mert ott nincs annyira meleg, mint ami itthon volt. jaj, most olyan nosztalgiám támadt.:)
Mi is épp a tengeren gondolkodunk most :) Lehet juli vége fele elmegyünk egy kicsit kiruccanni :)
Első, ugyanígy vagyok! A tegnap voltam a 12. heti UH-n és ahogy vizsgálni kezdett mondtam neki, hogy mindenekelőtt annyit mondjon, hogy megvan-e és jól van, mert semmit nem érzek :D Elmosolyodott és megnyugtatott, hogy minden rendben :) Mondjuk pár másodperc múlva nekem is látható volt, hiszen úgy rúgdolózott a maga 5 és fél centijével és picike lábaival, hogy ennivaló volt :D
Szia! Én pont ma töltőttem a 13.hetet.Jól vagyok, elmúltak a rosszullétek, màr van egy kicsi pocim.:)
jelenleg még semmit se érzek, de már várom hogy érezzhessem.:)
Kedves első: rendben lesz minden, meglátod ;)
Utolsó: hányadik baba? Amiatt kérdezem, mert neked már látszik. Nekem is van egy kis hasam, de még nem a baba :( Tegnap, mikor láttam, hogy hol vizsgálja a babát elképedtem :D Ami nekem van, az a köldökömnél egy úszógumi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!