Akik TERVEZTÉK A BABÁT, ők miből sejtették elsőként, hogy most sikerült?
Szia! Én konkrétan éreztem a beágyazódást, olyan kicsit kaprirgálós, kicsit görcsölős, mintha meg akarna jönni érzés volt. Akkor már tudtam, hogy nem fog megjönni. és a teszt is kimutatta 4 nappal a nemvárt elött már.
Te érzel valamit? Mióta próbálkozotok? Teszteltél már?
Egy héttel a nemvárt után csináltam egy tesztet és ott volt két erős csík!! :-))
Azért csak egy héttel és nem hamarabb, mert előtte 4 hónappal már elkezdtem tesztelni, mindig késett pár napot, de negatív volt. Már olyan csalódott voltam, hogy ennél az alkalomnál vártam 1 egész hetet és végre sikerült!!
Amúgy ezen kívül olyan tüneteim voltak, amik akár arra is utalhattak volna, hogy hamarosan meg fog jönni. Mellfeszülés, kis görcsök, stb.
Lelkileg én is minden próbálkozás után úgy éreztem, hogy sikerült, de elhinni a jó hírt csak akkor tudtam, amikor már a doki is megerősített benne és hallhattam, ahogy 6 hetesen dobog a kis szíve!!
Sok sikert kívánok Neked is!!
Mi nem sokat vartunk a babakra, az elsore ot honapot, a masodik baba az elso honapban megfogan.
Az elsonel furcsan nyugodt voltam, nem voltam olyan izgatott, mint korabban, de fizikai tunet nem volt.
A 2. babanal a beagyazodas kornyeken igazi harpia lettem, ingadozo kedellyel, mint elso terhesseg alatt, a ferjem emiatt biztosra vette, hogy mar terhes vagyok, mert en egyebkent sohasem viselkedek igy. Igaza lett. Testi tunet szinten nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!