Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok es...

14 hetes terhes vagyok es viszket eg ott lent. Mitol lehet? Art a babanak? Menjek orvoshoz? Ha gomba honnan lehet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Képernyőn keresztül nehéz diagnosztizálni. Menj el orvoshoz. Ha gomba, ír fel rá canestent. 14 hetesen már nem árt a babának.
2016. júl. 11. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Menj mihamarabb orvoshoz, vagy ha nem tud fogadni, vagy Sztkba jársz, akkor kérdezd meg Tőle telefonon, vagy a gyógyszerészt, hogy terhesség alatt mi az amit alkalmazhatsz.Sajna a gomba sokmindentől lehet, gondolom ebben a nagy melegben ahogy befülled az ember könnyen kialakulhat.Aki érzékenyebb rá, annál meg pláne!

Nekem Gynoflor hüvelykapszulát ajánlott az orvosom, teljesen jó volt és hatásos.

2016. júl. 11. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet baci, gomba, vírus. Igen, haladéktalanul menj orvoshoz. Legjobb, ha azonnal adnak gomba-és baktériumölős kúpot. Többször kaptam terhesen én is. Ilyenkor könnyebben felborul a hüvelyflóra, tképpen semmit nem kell "tenni" egy fertőzéshez.
2016. júl. 11. 14:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a gyors valaszokat. Holnap reggel rogton megyek. A dokim ma mar nincs ott. De a babanak nem lesz baja ugye?
2016. júl. 11. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz baja, de ki kell kezelni. :) Terhesen ez nagyon gyakori, de nem szabad elhanyagolni.
2016. júl. 11. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A babának semmi baja nem lesz, nyugodj meg:)

Mindenképpen lásson a nőgyógyászod, mert ő tudja megmondani, hogy mit lehet használni. Még egy kenőcsben is lehetnek olyan összetevők, amik nem ajánlatosak terhesség esetén.

Off: Nekem pl. a térdízületem fáj, de amíg szoptatok, nem tud rá semmit felírni az orvos, mert a krém hatóanyaga még szoptatás alatt is ellenjavalt. Ez van, semmit nem tudok tenni azon kívül, hogy pihentetem.

De viszketésre azért van megoldás, nyugi:)

2016. júl. 11. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Holnap reggel megyek. De nagyon kellemetlen viszket es eg ott lent
2016. júl. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!