14 hetes terhes vagyok es viszket eg ott lent. Mitol lehet? Art a babanak? Menjek orvoshoz? Ha gomba honnan lehet?
Menj mihamarabb orvoshoz, vagy ha nem tud fogadni, vagy Sztkba jársz, akkor kérdezd meg Tőle telefonon, vagy a gyógyszerészt, hogy terhesség alatt mi az amit alkalmazhatsz.Sajna a gomba sokmindentől lehet, gondolom ebben a nagy melegben ahogy befülled az ember könnyen kialakulhat.Aki érzékenyebb rá, annál meg pláne!
Nekem Gynoflor hüvelykapszulát ajánlott az orvosom, teljesen jó volt és hatásos.
A babának semmi baja nem lesz, nyugodj meg:)
Mindenképpen lásson a nőgyógyászod, mert ő tudja megmondani, hogy mit lehet használni. Még egy kenőcsben is lehetnek olyan összetevők, amik nem ajánlatosak terhesség esetén.
Off: Nekem pl. a térdízületem fáj, de amíg szoptatok, nem tud rá semmit felírni az orvos, mert a krém hatóanyaga még szoptatás alatt is ellenjavalt. Ez van, semmit nem tudok tenni azon kívül, hogy pihentetem.
De viszketésre azért van megoldás, nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!