5+3 napos terhes vagyok van egy kis gomba fertözésem mert enyhén viszket ég ez fertözés nem? Volt már ijen problémám kaptam rá betadin kupot terheség alatt használhatom?
az sem biztos, hogy gomba, csak te gondolod.
terhesség alatt simán, meg amúgyis simán, lehet, hogy felborul a ph-d valami miatt (cukros ételek, idegesség), lehet, hogy csak felír egy pezsgőtabi szerű kúpot, amit fel kell nyomnod, de az is lehet, hogy valami komolyabbat fog.
Használsz intim lemosót? Én Saforelle-t használok, azóta ez megoldódott.
Vegyél egy Saforelle-t, 1500 és legalább a tüneteidet enyhítené. De nem gyógyszer, de nem is kemikáliás izé.
Irrigálni nehogy, főleg nem kamillával...
Nem kell orvosra várni!
Egy hüvelyi fertőzés sürgős esetnek minősül, kismamaként pedig pláne! Ezzel egyből irány az orvoshoz!
És nem csak a gombás fertőzés viszket vagy ég, hanem egy csomó más kórokozó is okoz ilyen tünetet. Nem csak gomba létezik. A Betadine pedig egy rohadt erős kúp, baromira nem kéne használgatni orvosi javallat nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!