Ha kaptam "hüvely gomba" ellen kupot és lehet hogy terhes vagyok akkor elmegy baba? (Canifug Cremolum a neve)
Nem hiszem hogy ettől terhes lettél! Nem értem pontosan hogy most milyen teszted lett pozitiv. Most akkor hüvelyi fertőzzésed van amire a doki irt kúpot?
Na mindegy nem értem, de kizártnak tartom hogy ettől terhes legyél, amit leirtál!
A pettingtől, illetve attól, amit leírtál nem maradhattál terhes, ezen ne aggódj. Ha kétségeid lennének vegyél terhességi tesztet.
Gondolom a gombás teszt eredménye lett pozitív. Nyugodtam használd a kúpot, amit a dokid felírt, biztosan tudja mi kell neked.
Azt viszont jó ha megjegyzed, hogy gombás fertőzéstől nem megy el a baba. A baba védve van odabent. Kezelni azért kezelik, hogy a kismamának ne legyen vele gondja, mert kellemetlen egy fertőzés, és kezeletlenül nagyobb bajt is okozhat.
Ez utóbbi vonatkozik a nem állapotosokra is, úgyhogy vigyázz magadra és kezeltesd magad.
Azt viszont nem értem mért nem vizsgált meg a doki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!