Viszket ott lent, nem látom, de lehet piros is, néha ég. Mi lehet ez, gomba? 6 hetes terhes vagyok, mit lehet vele kezdeni?
Szia! Igen, véleményem szerint ez gomba. Legalábbis tipikusan ezek a tüneteik nagyrészt. Szerintem menj el dokihoz igen, hogy adjon neked valamit, amitől elmúlik, de a picinek nem ártasz.
Szió
Szia!
99% hogy ez gomba:-( Nekem is sokszor volt sajnos a terhességem alatt:-( Nekem mindíg azt mondta a doki hogy canesten kúp és krém, vagy írt fel klion d-t de az nem nagyon vált be!
Az a biztos ha látja egy doki, de nyugi teljesen zárt méhszájon nem jut át a picihez:-)
Üdv és jobbulást!
Igen, ez gomba, épp sorstárs vagyok... :( Már harmadszor a terheség alatt.
6 hetesen kezdett nekem is ilyen borzalmassá válni, és a dokim Canesten kúpot és krémet javasolt. Azt mondta, semmi baja nem lesz a babának! Sőt, jobb megszabadulni az ilyentől...
nekem kezdetben nem hazsnált a Canesten, de mivel a dokim azt mondta, szedjem tovább, mert ez a legjobb kúp, amit csak adhat, így 3 csomagot használtam el, ami csomagonként 6 db-os... Az utolsó 3-4-nél már nem égtem odalent, ülni-járni is tudtam végre, ekkor voltam majdnem 10 hetes...
A babám köszöni jól van. :)
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!