Piros hólyagos pelenkakiütés szerű a fiam zacsiján és alatta lehet gomba? Vagy csak tényleg pelenkakiütés?
Szerintem is a doki többet tud mondani.
Az én fiamnak pár hete voltak a kukacán és a zacsiján ilyen hólyagok, meg a 2 combján volt egy-egy nagyobb kisebesedés. Azzal én nem is nagyon foglalkoztam, de azért a védőnőnek megmutattam, aki azt javasolta, hogy inkább vigyem el a dokihoz. Rögtön beküldött a bőrgyógyászatra, de nem is a zacsi miatt, mert azt Castellani ecsetelővel 2 nap alatt helyrehoztuk, hanem a combjával.
Én azt hittem, hogy csak a pelus gumírozása kikezdte neki, de a bőrgyogyón vettek mintát, írtak fel egy kenőcsöt. A papírra meg azt írta a dokinő, hogy ótvaras a gyerek. Hát sokkot kaptam, hogy az meg mitől lehet, hiszen tiszta, a pelus rendesen van cserélve, nem jár koszos ruhában.
A kenőcs 5 nap alatt helyrehozta neki, mikor mentünk a leletért, azt mondta a doki, hogy csak egy baci, ami velünk él, bárhol előfordulhat. Elég a köröm alatt egy porszem peluscserénél, és már meg is fertőződhet vele a gyerek.
Úgyhogy ez nem játék, vidd orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!