Kisfiam állán érdekes folt jelent meg kb 2 napja, gomba lehet?
Pirosas folt,én gombára gondoltam egyből,ma bekentem neogranormonnal,mit tehetnék még?
Lehet valami ételtől?
6 hónapos és már kb másfél hónapja eszünk minden féle ételt ,egyedüli újítás mostanában a tejpép.
Lehet volt neki ott egy kis seb és elfertőződött??
A fiamnak (8 évesen) illatosított zsepitől lett sebes az egész orra, meg terjedt az arcára, ez pár nap alatt történt, aztán bőrgyógyászat, majd a receptre felírt krém 3-4 nap alatt rendbehozta.
Ha csúnya neki vidd inkább orvoshoz.
Nem volt sebes neki,először azthittem a nyálától van mert rettenetesen nyálzik mostanában a foga miatt,de ma jobban megtekintve érdekes körvonalat láttam körülötte,és ugyebár a gombás dolgok szoktak olyanok lenni.Nem tudom mitől lehet neki.:(
oka több is lehet...voltunk betegek mostanában,kajcsikat is kóstolunk és fogzunk is.
Kajától, fogzástól nem lesz gomba az arcán.
Vidd el a bőrgyógyászatra, ők ránéznek és megmondják, mi az. Hozzá sem nyúlnak a kicsihez.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!