Mi baj van velem?
Figyelt kérdés
8hetes terhes vagyok. A párommal nagyon örültünk,mikor a tesztem pozitív lett. Viszont úgy a 6.hét környékén kezdtem el mindent kihányni,rosszul érezni magam,mintha beteg lennék. Voltam uh-n is és minden a legnagyobb rendben van. Akkor mi a baj?? A párommal úgy viselkedem,mint egy hisztis p...csa,pedig nem érdemli meg. Próbáltam a felkelés előtti rágcsát,de nem jött be. Ladeevitet szedek,hála istennek az megmarad. Válaszotokat előre is köszönöm!2016. júl. 10. 22:18
1/10 anonim válasza:
Szia.
Bocsi.de ez komoly? Nem is tudtal rola h ezzel jar ? Semmi baj ,"csak"...terhes vagy. Hormonok.. stb.
Lesz rosszabb is talán!
Mindenesetre boldog Babavarast!
12.het korul a hanyas elmulik általában.
2/10 anonim válasza:
Az, hogy terhes vagy?
Készüljön fel a pàrod a következő hónapokra...
3/10 anonim válasza:
A tünetekből ítélve terhes vagy.
4/10 anonim válasza:
Velem is előfordul ilyen, hogy hisztis vagyok a párommal. Én tisztában vagyok vele hogy azért van, mert a "hormonok", terhesség miatt, de a férjem sajnos nem képes ezt felfogni, nem érti...
5/10 anonim válasza:
Mi lenne?? Terhes vagy, bakker, eddig még nem hallottál róla, hogy ez legtöbbször rosszúlléttel jár?? A hisztis p...csaság is a hormonoktól van, de azért fékezheted magad...
6/10 anonim válasza:
Ahogy mar elottem is irtak, csak terhes vagy.De jobb ha felkeszulsz, es felkeszited a ferjed, mert ennel meg sokkal cifrabb dolgok is lesznek, nem beszelve a szulesrol es ami utana jon...Persze megeri🙂
7/10 anonim válasza:
Nyugi, semmi baj, ez természetes! A 12-13.hét körül szokott elmúlni ez a hányós időszak. A hormonok meg tombolnak, ez azért nem múlik olyan hamar. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Oh,tényleg el is felejtettem,hogy terhes vagyok ...ajj emberek,ne már!!...
Értem,hogy hormonok és tudom,ahány terhesség annyiféle kismama,inkább arra lettem volna kíváncsi hogy más hogy "vészelte" át ezt az időszakot??
Jah és igen,képzeljétek el ráadásul még terhességi szőke is vagyok 👌😏
2016. júl. 11. 13:04
9/10 anonim válasza:
Hülyén tetted fel a kérdést, ezért kaptál ilyen válaszokat.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen,visszaolvasva rájöttem 😊
2016. júl. 13. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!