5 hetes terhes vagyok, de meg vagyok bolondulva a szexért. Tudom, hogy mire kell vigyáznom, stb, de más is van így? A hormonok játszanak velem ilyenkor? Férjem csak somolyog.
Az egész terhességem ilyen volt.:) minden nap együtt voltunk (és bár mi előtte is, de azért nem ilyen extrém módon akartam):) a császármetszésem előtti este is.:) a szülés után meg már alig vártuk, hogy a doki zöld utat adjon.
nekem szerintem nem a hormonok voltak, mert már nincsenek rám hatással, mégis ugyanúgy vagyok. nekem óriási lelki boldogságot és megnyugvást adott, hogy a férjemmel kisbabával lesz teljes az életünk, és valahogy ez felszabadította bennem a nőt.:)
Sajnos nekem a hányingertől nulla mínusz egy a kedvem. Sőt, annyira nem bírom a szagokat és ízeket, hogy gyakorlatilag megcsókolni sincs gusztusom, ami nagyon gáz, de ez van.
Meg szoktam simogatni, amikor csak tudom, de ez most egy ilyen böjtös időszak.
Többi terhességemnél is csak akkor lett jobb, amikor elmúlt a folyamatos hányinger/hányás, úgyhogy most lazára veszi már ő is, számított rá.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!