4 hete késik a menstruációm, de van 5 negatív tesztem. Lehetek terhes? Többi lent.
Figyelt kérdés
4 hete késik, először 1 éve volt nemi kapcsolatom, de utána volt egy 7 hónapos kimaradás. Február elejétől élek újra nemi életet. Február tök jól megjött. De márciusban már nem. 4 naponta csináltam tesztet. Az utolsót 2 hete. Lehetséges, hogy terhes vagyok? A Tesztek közül 4 dm-es volt és 1 patikai legdrágább. A bajom hogy 17 éves vagyok és nem jönne jól egy terhesség. Anyukám kezd gyanakodni. Aggódjunk a barátommal vagy felesleges?2016. ápr. 14. 20:33
1/5 anonim válasza:
Ennyi késés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, meg egy két tünet is előjönne. Csinálj most is egy tesztet, ha az is negatív, akkor valószínűleg nem vagy terhes, de valamiért késik, és elég sokat. Erre nem árt fényt deríteni. Menj el orvoshoz!
2/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
A menstruációd a korodból adódóan is lehet rendszertelen, de szervi elváltozás is állhat a háttérben. Nőgyógyászhoz mindenképp menj el.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha anyukàd kezd gyanakodni, csinálj mèg egy tesztet, ha az is negatív akkor mutasd meg neki hogy ez már az 5.teszted de nem jön meg, mond meg neki menjetek el nődokihoz :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. ápr. 14. 22:31
5/5 anonim válasza:
nem hiszem, hogy terhes vagy, de el kéne menned dokihoz, mert bármi miatt is nem jön meg, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!