Egy pozítív teszt után másnap két negatív? Gondolom akkor nem lehetek terhes? Lehet, hogy hibás volt az első teszt?
Ha időn belül volt pozi, akkor az is lehet, hogy elkezdődött vmi, de megállt sajnos. Ga idontul reagált, akkor eleve nem megbízható volt.
Egyforma tesztek voltak? Az érzékenység miatt kérdezem.
Nekem volt, hogy a 10es mar két napja pozi volt, es a 25-os meg csak 3.naptol jelzett halványan!
Szerintem sokat számít,hogy mennyire volt pozitív az a teszt,mert ha elég erős volt,akkor másnapra halványodott volna,de nem lett volna teljesen negatív.
És igen,hibás is lehetett,több hibás van mint gondolnánk.
Igen ez pozitív,de halvány.
2 dologra tudok gondolni: 1,kémiai terhesség.
2,még olyan kevés a hcg,hogy ingadozik és azért nem mutatta a teszt másnap.
Sajnos lehet kémiai terhesség, főleg ha ugyanolyan teszt lett másnap negatív. Azért ne keseredj el teljesen, mert lehet csak nem olyan koncentrált volt a vizeleted.
Nekem sajnos már volt pár olyan hogy egyik nap pozitív a teszt, másik nap már nem. Linkelek egy példát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!