Megijedt a párom a gyerekvállalástól, mit tehetnék?
3-as valaszolo tetszett :D
mert valahogy en is igy gondolom, ahogy o leirta, de mivel no vagyok, illetve lehet , hogy a harmaska is no :D bar szerintem nem, na szoval, mivel no vagyok, es a kisfiamat egyedul nevelem, ezert azt tanacsolom , jol nezd meg kinek szulsz...masreszt neha elhintett felmondatoknak is lehet jelentosege, mert a reszletekben rejlik neha az ordog szoktak volt mondani, tehat fas.ztudja, semmire sincs garancia..ezt viszont jol tudom...amugy ahogy olvastalak, erdekes modon mindig azok paraznak jobban akiknel basszus minden rendben van szinte..evek ota egyutt vannak, nincsen nagy gaz stb, es megis szetparazzak magukat mindenen..az elet a legszabalytalanabb dolog, es semmi sem biztos, es en meg mindig hiszek abban hogy semmi sem veletlen, azt a rothadt bun*ot aki most vinyogott el a b*zi motorjaval jol megrugdosnam, mert felebreszti a gyereket..na mindegy, majd az elet mindenkinek megadja ami jar, nektek is a gyereket , ha ugy van...minden jot..
Tizenhármaska!
Azért mert nem csinálok minden kis jelentéktelen szrból oltári hisztit, már rögtön férfinak vagyok titulálva??? :)
Nem szeretem az ilyen embereket,akik ha nincs gond,akkor gyorsan csinálnak egyet! Ennyi!
Nálunk is egy az egyben ugyan ez volt a helyzet csak annyi különbséggel, hogy a férjem 28 én 22 vagyok, nála is ment ez a dolog, Ő mondta, hogy hagyjam abba a gyógyszert, de aztán volt olyan alaklom mikor inkább nem ment el bennem, de azért mondogatta, hogy kezdjek el már terhes vitamint szedni, hogy nehogy valamiben hiányt szenvedjen a gyerek, teljesen összezavart. Aztán amikor közöltem vele, hogy apa lesz soha nem volt annál boldogabb Állandóan betakargat, nehogy megfázzak, mindennap megkérdezi, hogy beszedtem e a vitaminjaimat, ettem e rendesen stb stb 😃 Szval megértem a párod ha egy kicsit fél, ő csak akkor fogja ezt igazán érezni amikor a kezében a baba, te pedig jó esetben amikor megmozdul bent a gyerek 😃 (bennem még ekkor sem vált teljesen valóságossá a dolog😁) Szerintem ne aggódj, amikor megesik a csoda, madarat lehet makd fogatni vele
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!