Megijedt a párom a gyerekvállalástól, mit tehetnék?
Istenem,két perc az életemből,amíg átrágtam magan ezen a sok baromságon,amit összehordtál!
De most már azért is leírom,mi jutott eszembe!
Szóval kaptál egy kis beszólást/elszólást és már megy a hiszti!
Feltételezem felnőttek vagytok mindketten. Tudjátok,hogyan készül a gyerek? Ha a párod is tudja,mégis telever,akkor talán nem kéne minden kis szrból problémát gyártani,mert lesz még elég problémátok!
Amikor dolgozó apukaként hazaértem, éppen akkor volt a pocakfájós óra, öttől hatig keservesen sírt, én pedig fel-alá járkáltam vele, ringattam, de nem segített. Aztán hat órakor, óraütésre hirtelen elaludt.
Még átfordulni sem tudott, de a hordozóban már annyira eltalálta a ritmusra rugdosást, hogy ki tudott volna borulni belőle, behintáztatta a hordozót, egy pillanatra sem vehetted le róla a szemedet, mert mindig valami zsiványságon törte a fejét.
Ez később is megmaradt. Hiába olvastad a szakirodalmat, erre nem lehet felkészülni. A Dr. Spock-ban sincs szó a lefolyóba gyömöszölt maciról, vagy a zongorába hintett rizsről :-)
Lazíts, a világ szép, tele van csodával, a szerelmes együttlét a legnagyobb csoda, nem kell túlaggódni. Hallgasd, ez milyen szép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!