Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten "fogadtátok...

Hányadik héten "fogadtátok fel" a szülőorvost?

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy hányadik héten beszéltetek a szülés levezetésének elvállalásáról a szülőorvossal. Gondolom vannak még rajtam kívül olyanok, akik az első vizsgálatok után orvost váltottak.
2016. júl. 4. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb doki igy van ezzel...de lehet tevedek...tehat akkor vallalja a szülést,ha végig hozzá jársz maganban..de lehet ez csak nekem ennyire egyértelmű..
2016. júl. 4. 14:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Magánban járnék hozzá amúgyis, viszont ez, akiről szó volt a szülést is csak magánkórházban vállalná, aminek az ára egyenesen horribilis. Szóval olyan dokit kerestem most, aki közkórházban is dolgozik és magánpraxisa is van. Így járhatok hozzá vizsgálatokra a kabinetjébe, viszont szülni a közkórházban fogok, ugyancsak nála.
2016. júl. 4. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
ja bocs, január igen, nővérem 7 hetes februárra várja gondoltam hozzá adok 5 hetet :D
2016. júl. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!