Ti hogy fogadtátok a nagy hírt?
Párommal pontosan egy éve próbálkozunk a babával. 20. negatív teszt után teljesen feladtam és el is ment a kedvem az egésztől a kudarc miatt. Rá 10 napra éreztem, hogy valami furcsa, ideges leszek mindentől (pedig nem vagyok ilyen), már-már bolondnak hittem magam :D És 46 kilós törékeny létemre annyit eszek, hogy a párom is megirigyelte.. állandóan éhes vagyok :) 1 hete késik a menstruációm. Ma viszont a szokásos unott fejjel csináltam meg a tesztet, mert tuti a kukában landol, mert negatív.
Bemegyek a fürdőszobába a tesztért, és látom 2 azaz KETTŐ csík.. én komolyan nem hittem a szememnek, egyből elsírtam magam. Nagyon örülök :) És annyira hihetetlennek tartom, hogy az én testemben egy kb 3 hetes kis élet fekszik. Nem is tudom még mindig elhinni, hogy ez velem történik. Azt sem tudom hirtelen, hogy ilyenkor mi a teendő.. talán holnap még egy teszt, hogy az orvos előtt mindenképp elhiggyem. :) Ti, hogy fogadtátok? :)
Gratulálok! :)
Kb. énis ilyen boldog voltam mindkettő lányomnál! azóta is el van téve az összes teszt!
a második terhességemmel érdekes volt, mert hamar teszteltem, de mégis kimutatta a második csíkot, igaz nagyon soká.
Nálunk is tervezett dolog volt, de mégsem úgy örültem neki, ahogy "kellett volna". Mindig elképzeltem, hogy majd masnival, mosolyogva átadom a férjemnek a pozitív tesztet, mint a filmekben. Ehhez képest sírtam és mindenféle negatív gondolatom támadt és rögtön a jövőn aggódtam, hogy milyen lesz, hogy lesz. És ez így telt kb. a 12. hétig. Nem is éreztem semmit, nem volt semmiféle tünetem, tehát mintha terhes sem lettem volna. Utána elkezdett nőni a pocakom és amikor megéreztem az első apró mozgásokat akkor tudatosult bennem az egész dolog. Egyébként a terhességet úgy a 19. héttől nagyon élveztem, boldog voltam, sokat simogattam a hasamat és nagyon készültünk a babavárásra, de az eleje kicsit depis volt. Azóta imádom a kisfiamat és nagyon örülünk neki.
Most 10 hetes vagyok a tesóval és hasonlóak az érzéseim, mint az elsőnél. Gondolom most is változni fog idővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!