Baj ha nem érzem erősödni a magzatmozgást?
Szia! 33+2 hetes vagyok. Az ismerősök rémtörténetei alapján ugyan úgy "hiányoltam" az ilyesmit mint te. Még egyszer sem rugta le a vesémet vagy a bordámat. Az eleje óta kellemes kis tapogatózást érzek belülről. Most már más a jellege mert így hogy szűkül a helye leginkább az a mozgás hogy kinyomja valamijét itt-ott, de egyáltalán nem fáj. Persze még van másfél hónapom, bármi lehet, de állittólag a 30.hét körül a legdurvább mert akkor már elég erős de még van helye. Nekem akkor sem volt durva.
Én amugy is tökre örülök ha mozog mert akkir tudom, minden oké vele. Szerintem az is sokat jelent, az ember hogy áll hozzá. Meg aztán lehet más a felépítése akinek "nem fáj"? Én pl. sportos alkat vagyok. Lehet ez is az oka? Nem tudom. Szerintem ha az UH-n minden rendben van meg te is érzed sokat mozogni akkor nincs baj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!