Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha nem érzem erősödni a...

Baj ha nem érzem erősödni a magzatmozgást?

Figyelt kérdés
16 hetesen kezdtem el érezni először és azóta egyre erősebben egészen a 20-dik hétig. Most 23+4 hetes vagyok és nem érzem, hogy erősödne, sőt még gyengébb is. Minden nap érzem mozogni és ez viszonylag megnyugtat de aggódom, hogy nem erősödik. Mikortól kel érezzem napi többször és mikor kezdi el "lerúgni a vesémet"?

2016. júl. 4. 07:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! Bőven elég, ha minden nap érzed. Nekem személy szerint soha nem rúgta le a vesémet, soha nem okozott kellemetlenséget, nehogy fájdalmat a mozdulataival, 40+0-ra született.
2016. júl. 4. 07:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Egyaltalan nemgond. :)
2016. júl. 4. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 33+2 hetes vagyok. Az ismerősök rémtörténetei alapján ugyan úgy "hiányoltam" az ilyesmit mint te. Még egyszer sem rugta le a vesémet vagy a bordámat. Az eleje óta kellemes kis tapogatózást érzek belülről. Most már más a jellege mert így hogy szűkül a helye leginkább az a mozgás hogy kinyomja valamijét itt-ott, de egyáltalán nem fáj. Persze még van másfél hónapom, bármi lehet, de állittólag a 30.hét körül a legdurvább mert akkor már elég erős de még van helye. Nekem akkor sem volt durva.

Én amugy is tökre örülök ha mozog mert akkir tudom, minden oké vele. Szerintem az is sokat jelent, az ember hogy áll hozzá. Meg aztán lehet más a felépítése akinek "nem fáj"? Én pl. sportos alkat vagyok. Lehet ez is az oka? Nem tudom. Szerintem ha az UH-n minden rendben van meg te is érzed sokat mozogni akkor nincs baj! ;)

2016. júl. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!