Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák Ti pontosan csinálját...

Kismamák Ti pontosan csináljátok a szénhidrált diétát?

Figyelt kérdés
Kötelező betartani az időpontokat vagy úgy is jò ha el osztom a napi hat étkezést magamnak?
2016. jún. 30. 08:17
1 2
 11/12 Betu ***** válasza:
Én pontosan tartottam. Szerencsére tudtam dolgozni a terhességem 36. hetéig így könnyebb volt a napirendet tartani. 7, 10, 13, 16, 19 óra voltak az étkezéseim időpontjai. Reggelire egy fél rozs, vagy barna kenyér virsli vagy felvàgott, zöldség szàmolva. Tízórai kefír, joghurt, vagy 2 db bio keksz vagy ilyesmi.Ebéd leves, màsodik mindig valami olyan ami nem nagyon emelte a vércukrot vagy nem hirtelen. Uzsi gyümi, vagy salàta vagy valami hasonló mint tízóraira. Vacsora valami könnyű. Mindig írtam hogy mit ettem és mennyit. Mindent pontosan lemértem. Aztàn nagyon belejöttem màr nem kellett nagyon méricskélni. 15 hétig csinàltam. Semmi cukor, semmi fehér lisztes kaja. Néha néha beépítettem egy fél túrórudit, vagy cukormentes édességet. Nekem nagyon jót tett ez a diéta. Szülés utàn olyan lettem mint leànykoromban és a kisfiam makk egészséges 16 hónapos cukibogyó. Megérte!😊
2016. júl. 1. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen kenyeret eszel, de le kellene mérni, hogy mennyi,mert ha reggelire 30 gramm cch-t ehetsz, akkor 60 gramm kenyeret ehetsz. Nem szeletben kell gondolkodni, hanem grammban. Ha kevésnek érzed, akkor egyél mellé pl virslit, tojást, több zöldséget. Ezekbőlannyit ehetsz, amennyit akarsz. Vagy pl eegyél zabkását. Nekem nagyon bejött. Laktató, eltelít. Tízóraira én is korpovit kekszet szoktam joghurttal és gyümölccsel. De inkább vegyél natúr joghurtot és tegyél bele te gyümölcsöt, így nincs hozzáadott cukor, finomabb és laktatóbb.
2016. júl. 2. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!