7hetesen voltam ultrahangon es a legkozelebbi uh az 12hetesen ez lehet h 5heten at nem nezik a babat? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Terhesgondozasra jelentkeztem es mondtam h ketek ultrahangot is kerdeztek h vagyok e mar 12hetes mondtam h nem es mondtak h akkor nagyon sokara tudnak idopontot adni . Mondtam h akkor nem kerek uh-t igy 3het mulva megyek terhesgondozasra akkor leszek 11hetes de hat utanna meg kell menni ra egy hetre uh-ra mert 12hetes leszek kell a genetikai uh szoval nem ertem.. Sztk-ba megyek.
9+3 hkm
2016. jún. 29. 16:23
11/13 anonim válasza:
Teljesen normális ,miért minden héten kellene talán?
12/13 anonim válasza:
:O ez nekem teljesen új. Én azt hittem 2 hetente van vizsgálat + uh
13/13 anonim válasza:
Utolsó, te két hetente jársz nőgyógyászhoz és uh-ra?
(Én egy orvost ismerek, aki két hetente hívja a kismamáit, persze jó pénzért. Természetesen magánrendelésről beszélünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!