Hanyadik ultrahangon derult ki, hogy ikreket vartok? Hany hetes terhes voltal ekkor?
Az első ultrahangon,nagyon korán,olyan 4 hetesen.Két doki volt bent és egymás között beszélték.Az egyik diktálta:egy petezsák.A másik kérdezte:egy?nem kettő?
Akkor végül egyet írtak a papírra de a következő alkalommal már rá írta és poénkodott a doki,hogy "indigó".
Persze még akkor is mondta,hogy korai és még felszívódhat.
De nem.Lassan hét évesek.Az egyik fiú a másik lány.
4D ultrahangon mesélték, hogy volt, hogy csak ott derült ki a 26.hét körül. Addig a fogadott orvos végig egy gyereket mondott, egyről kaptak uh fotót. Nehezen hiszem el, de miért állítana valótlant?
A szülőket sokkolta, nem a 2 gyerek, hanem, hogy 26.hétig, hogy lehet, hogy nem derült ki.
6+5 voltam az első UH-on, ott derült ki :)
lassan 3 éves, csodálatos lányok :)
Második UH volt, 11 hetes elmúltam akkor, mikor egyértelműen látszódtak a fiúk, hogy ketten vannak.
Az első UH-ra 6 hetesen mentem, akkor egy szívhang volt, szó sem volt ikrekről.
Mindig magánra járok. Bizony, van ilyen, hogy 6 hetesen még nincs szívhang, nézz utána!
Hatos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!