Kerdesem a kovetkezo lenne: 27,5 hetes terhes vagyok es ma voltam ultrahangon ahol azt mondtak hogy a combcsont merete az 47 es 50-tol folfele a megfelelo a terhessegi idomnek megfeleloen. Ez mar nem nohet megfeleloen?
Őszintén szólva nem értem az orvos problémáját, 50 a nagykönyvi de 12 hetes kor után nem egyformán fejlődnek a babák, nem lesz 60 centis mikor megszületik, felnőttként sem 2 méteres. Ez ennyit jelent. Egyébként az az 50 mellé 5 milis tűrést írnak a táblázatok, szóval 45 is rendben lenne.
Egyébként meg nem pontos a mérés sem.
Koszonom a valaszokat,megnyugtatoak!
Azt olvastam hogy nem egyforman no a baba res 3mm az nem sok az teny de ahogy mondta az orvos hogy a feje megfelel a 29hetesnek a mellkasa 27 hetesnek es a labai meg 26....megilyesxtett de nem is kikicsit....holnap megyek masik orvoshoz,tobb szem tobbet lat....
Na, akkor én hogy félhetnék... :) Az én kicsim a 37. hétben van, a feje alapján már 40 hetes, minden más a normál méret. A férjem nagy fejjel született, az öcsém szintén: genetika, ezt örökölte mindkét ágról. Soha egyetlen helyen nem mondták, hogy gond lenne, pedig már a 19. héten is nagyobb volt a feje kb. 3 héttel. Ezt az ultrahangot ráadásul Hajdú doktornő végezte az Istenhegyiben, aki az egyik legjobb ezen a téren, és ő sem mondott semmit.
Milliméterekről van szó, teljesen fölösleges aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!