Igaz, hogy a combcsont hosszából tudják a legbiztosabban megállapítani, hogy vki hány hetes terhes?
Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 09:24
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, csak a következtetésemet írom le. Szerintem nem, vagyis nem kizárólag. Ezt onnan gondolom, hogy pl. a down-kóros babáknak alapból rövidebb a combcsontja, mint az egészségeseknek, tehát csupán a combcsont hossza téves eredményt adhat. Szerintem az összes adatot nézik és abból állapítják meg a terhesség tényleges korát.
2/3 anonim válasza:
A baba hosszát szokták megállapitani belőle.
3/3 anonim válasza:
Az en orvosom,aki mar tobb mint 20 eve vizsgal Uh-on minden alkalommal elmondja nekem hogy a combcsont hosszabol allapitjak meg a magzat korat. A down-koros babak labszar csontjuk rovidebb, nem a combcsontjuk.Az en babamnal mindig lemeri es a gep ki is irja,igaz 2 nap elteressel(de ez nem szamit) a pontos korat. Ugyhogy igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!