Valószínűleg terhes vagyok,9 hónap múlva lenne pont az érettségim. Mit tegyek?
Szerintem járj suliba. Mindenből lezárnak április végére így meglesz az utolsó éved is. Februárban ne jelentkezz a tavaszi érettségire hanem később az őszire, és az akkor már 4-5 hónapos gyerek mellett simán megcsinálod az érettségi vizsgákat.
Valamint ha bebizonyosodik a terhesség én a helyedben egyeztetnék a sulival is, hogy milyen lehetőségeid vannak. Pl a tavaszi félévben előrehozott osztályozó vizsgák, hogy ne a suliból kelljen a végén szülni menned, hanem a végén otthon lehess.
Már nem létezik pótérettségi október körül?
Esetleg az megoldás lenne, hogy elvégzed a sulit és októberben érettségizel.
előző vagyok
" mert bevezették azt hiszem azt, hogy aki bukik, az utána nem folytathatja ugyan azt az osztályt, amiben megbukott, hanem elsőtől kell kezdenie"
Ezt a sületlenséget ki mondta?
Járj be a suliba, ameddig csak tudsz, legfeljebb kérvényezed majd, hogy magántanuló lehess (szerintem ilyen esetben lehet), aztán októberben pótérettségi, és ez a probléma kipipálva. :)
Ne aggódj, menni fog, koncentrálj a babára! :)
Gratulálok!
(egyébként a vőlegényed mit szólt a hirhez?:))
ha már tudod, hogy terhes vagy akkor minimum 4 hetes vagy, tehát ne 9 hónapot számolj, hanem 8-at, áprilisban fogsz szülni ha...
az évet lezárod, még ha hiányzol az utolsó pár hétben is meglehet, az érettségire meg akár el is tudsz menni ha van segítséged.
off: tehát ha 12. osztályban megbuksz, akkor vissza kell menned 1 osztályba a 6 évesekhez 20 évesen? vagy csak a középiskola első osztályába, tehát 9.-be? ne haragudj, de ezt ki mondta? :D érdekelne, bírom az IQ harcosokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!