Van aki aug. Vegere varja a babát? Hogy vagytok?
Én Augusztus közepére várom, bár remélem még Július végén itt lesz. Nehezen viselem már, főleg a nagy melegbe. Ez a lehűlés jó most, kicsit könnyebb, de még így se túl jó. Mondjuk én sose szerettem a nyarat és a meleget. Holnap megyünk 4D-re, kíváncsi vagyok még látunk-e valamit a babából. Az éjszakák se könnyűek, állandóan megyek pisilni, meg ebben a melegben már csak a ventillátorral tudok aludni. És te kérdező? Hogy vagy?
32hkm
Én 28.ara varom, bar az uh szerint 1 hettel idosebb szoval lehet h elobb jon. Nem lenne ellenemre,ha kicsit elobb jonne:)
En birom a meleget, illetve elegge utalom de pont ugy erzem magam,mint nem terhesen.
A rugsosasokat "megszoktam", nem faj semmim. Erdekes,h most vagyok testileg a legjobban terhesseg alatt.
Lelkileg neha kicsit kaosz, nagyon rettegek h az utolso hetekben tortenik vmi rossz. Ugyh mar tenyleg nagyon varom h kint legyen a babam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!