Van itt olyan kismama aki június végére, júlusi elejére van kiírva? Hogy vagytok? Van itt esetleg szegedi kismama?
Szia, június 27-re vagyok kiírva.
Én nagyon jól érzem magam, még dolgozom, fel vagyok pörögve, tele vagyok energiával, állandóan mehetnékem van, a pihenj sokat mondattól konkrétan falra tudnék mászni :) Figyelem és élvezem a picilány folyamatos mocorgását.
Most kezdjük megcsinálni a babaszobát.És mostanában kezd foglalkoztatni a szüléstől való félelem gondolata.
Te hogy vagy, hogy álltok?
június 27-re vagyok kiírva a kislányunkkal :)
Nagyon jól vagyok én is és a babóca is, kicsattanunk az egészségtől :) Folyamatosan mozognék, nem vagyok fáradt és nem fáj semmim, kivéve ha a picike nyomja a bordámat... A rosszullétek is elkerülnek hála az égnek :) Egyre többet gondolok a szülésre, hogy vajon milyen lehet. Egyenlőre még nincs tapasztalatom mert első babásak vagyunk. De lassacskán kiderül :)
és te kedves kérdező, hogy vagy?
29 hkm
Sziasztok!
Én június 26.-ra vagyok kiírva a kislányunkkal és első baba lesz. Én is mostanában kezdtem el többet foglalkozni a szülés kérdéssel. Nagyon repül az idő...
Én eddig 7kg-t szedtem fel. Jól bírom magam, nem esik nehezemre a mozgás. Áprilistól már nem dolgozom, de nem sokat fekszem, mindig csinálok valamit vagy megyek valahová. Nem szeretek itthon ülni. Azt észrevettem, hogy ha megerőltetőt csinálok vagy többet megyek, akkor keményedik picit a pocak, de nem vészes.
Most szedek össze infókat, hogy miket kell beszereznem, mert e hónap végén vagy május elején veszünk meg mindent. Picit néha el is képedek, hogy mennyi minden van, amire nem is gondoltam. Persze azért sok hülyeséget is rá akarnak sózni az emberekre. :)
Ha már itt tartunk. Ti vesztek mellszívót és ha igen, akkor milyet? Elektromos, kézi?
Jó, hogy sorstársakra bukkantam.:)
29 hkm még egy napig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!