Azt szeretnem kerdezni, hogy van e rajtam kivul, Londonban elo kismama aki itt fog szulni? En junius 8. ra vagyok kiirva.
Szia!
Igen, en is Londonban fogok szulni, en julius 19-re vagyok kiirva!Melyik korhazban fogsz szulni?
Szia
En is Londonban fogok szulni. Szeptember 24-re vagyok kiirva. En a north middlesexbe fogok szulni. Ti melyikben fogtok?
Szia.Én tavaly novemberbe szültem a Northwick Park Hospital-ba.Nagyon kedves volt minden midwife.Nálam beinditották terhességi cukor miatt túl sok volt a magzatvizem aztán beszorult a szülőcsatornába a köldökzsinór igy császároztak(szombat este)és már hétfőn mehettünk haza.
Miért kérdezed?
Rossz tapasztalat?
En szinten bo ket eve szultem a Northwick Park Hospitalban es nagyon szuper volt, teljesen meg voltam elegedve mindennel. A terhesgondozassal is. A masodik babat is ott hordtam ki a 3. trimeszter elejeig, par honap alatt is voltak ugyan valtozasok, de akkor is jo volt minden nekem. Utana koltoztunk vissza Magyarorszagra, igy itt is volt alkalmam kiprobalni a rendszert, a szulest is es osszessegeben nem volt jobb (viszont bonyolultam, idoigenyesebb a fogadott doki ellenere is, a szules abszolut nem tunt termeszetesnek az elsohoz kepest, mindenbe be lett avatkozva, amibe lehetett, a korhazi napok kenyelmetlenek voltak, a kornyezet lehangolo, pedig kertem egy szemelyes szobat, de a fizetos szoba sem volt a kozeleben sem annak, amit kint kaptam a biztositasra, osszessegeben kint nulla fontba kerult a szules, terhesgondozas, itt meg eleg sokat ott hagytam annak remenyeben, hogy lesz olyan jo a helyzet, mint kint volt, de meg sem kozelitette.)
Ezt csak azert irtam le, mert irigyellek benneteket, en kicsit banom, hogy nem csak a 2. baba megszuletese utan cuccoltunk haza.
Csak azért kérdeztem mert nem 100%-osan pozitív a véleményem az eddigiek alapján,attól függ mikor kihez kerülök,vannak nagyon rendes,de nagyon hanyag dokik ill midwife-ok,hiányzik hogy nincs valaki állandó akihez fordulhatnék!
De jó hallani hogy nektek jó tapasztalataitok vannak!!:))
Te melyik korhazban fogsz szulni?
Elso vagyok
Elso vagyok.
Tolem a 8 hetes booking appointmenten megkerdeztek hol szeretnek szulni, otthon, birthing center-ben, vagy korhazban, es ha igen, melyikben, ez alapjan kellett uh-ra is mennem a korhazba!
Neked mikor van a kovetkezo idopontod?Tervezed hogy mesz maganuton uh-ra meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!