Kedves nagypocakos sorstársaim, hogy tudtok takarítani pl?
Én ma kiakadtam mert nem férek helyekhez dolgokhoz a pocaktól. Amikor meg felàllok fújtatok mint egy ló.:)
Nem mindenre jó a nyeles felmosó pl hisz van hogy jó kisikàlni egy sarkot stb.Szóval ami nem mellkas has magassàgàban van azzal hogy boldogultok?
Őszinte leszek, én nem takarítottam ekkora hassal. Amit tudtam, megcsináltam, pl mosogatás, teregetés, de a férjem bevállalta az ilyesmit. Sarkokat mondjuk egyikünk sem sikált az utolsó hónapban.:) De pl. ő porszívózott, ő mosott fel, én nem hajolgattam, mert nehezen bírtam már a végén nagyon.
Te egyedül szeretnéd csinálni valamiért a háztartást?
Nehéz fizikai munkàt végez és ott neki a kert is.Most megy majd a nagylànyunkkal strandra szval örülök ha ilyeneket segít.
Nekem fura lenne ha ő mosna fel stb de ki hogy szokta meg.
Persze a segítség jól jön :)
À nincs arra felesleges pénz hogy takarítónőt fogadjak:)
Tudom hogy akik így szoktàk meg hogy párjuk csinálja annak fura ez de hidd el épp elég neki amit csinàl.
Inkàbb az érdekel ahogy a harmadik vâlaszoló is hogy küzd meg ezzel.
Hàt nincs csilivili főleg hogy eddig pihentetnem kellett magam de most màr nekifogtam.
Lassabban, de mindenhez odaférek, legfeljebb kihúzom stb.
Én most vagyok 34 hetes, szép nagy a pocim már (3. gyerek) és most még vizesedek is. 2 hétbe telt míg a nagytakarítással végigértem a házban. Kicsit idegesített, hogy ilyen lassan haladok, de meglett. És pont emiatt amit írtál is, hogy sok helyre csak úgy fértem, hogy kihúztam a szekrényt, stb vagy épp le négykézláb, amit tudtam úgy megcsináltam, majd feltápászkodtam, szóval majdnem minden dupla idő. Nekem is sokat segít a férjem, pl porszívózni sokszor ő szokott (még a gyerekek előtt is), meg ha itthon van próbálja lefoglalni a gyerekeket (mi is kertes házban lakunk, hogy kinn is van mit csinálni). Amúgy én is olyan vagyok, hogy szeretem én megcsinálni a dolgokat, mert úgy vagyok nyugodt. Azt nehéz megszokni, hogy ilyen lassan haladok, és kifulladok már egy szoba rendberakástól is. De lassan itt a vége :)
Köszönöm:)
Akkor nem mérgelődök hanem elfogadom a helyzetet s hajrà:)
Kitartàst mindenkinek!:)
ezen a héten jöttem tp-re, most kezdtem el nagytakarítani, persze komótosan mert bőven van időm (35. hét), de még nem ütköztem ekkora akadályba :D
nekem inkább azzal van a bajom, hogy mindig neki megyek pocakkal mindennek, pl. a konyhapultot naponta 500x koccolom pocakkal le. jövök ki a wc-ből is rányitom az ajtót a hasamra, mosom a fogam és nekitolom a hasam a mosdónak... egyszerűen nem tudom megszokni, de takarítani bírok. csak én is fújtatok, de szedek szívgyógyszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!