Ti abbahagytátok a kávézást terhesség allat? Ha igen, mikortől?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 14:02
11/16 anonim válasza:
Én sem hagytam abba, reggel mindig iszom egy kávét tejjel, sőt nekem az első harmadban olyan fejfájásaim voltak (és csak a kávé segített), hogy akkor napi kettő hosszúkávét is megittam tej nélkül (csak úgy esett jól). Több nőgyógyászt megkérdeztem, egységesen az volt az álláspont, hogy napi két káve teljesen belefér. Sőt volt ilyan orvos is, aki kifejezetten kiemelte például, hogy a rendes kávé jobb, mint a koffeinmentes, mert ez utóbbi tele van mindenféle adalékanyaggal.
12/16 anonim válasza:
En is megtartottam napi 2-3 kávét mert szedtem és jól is esik. Mikor védőnőhoz mentem, azt mondta nyugodtan igyam. Fél órával a du-ni kávé után is 90\60 volt 60s plzussal. Szóval ő is inkább még ajánlotta is!
15 hkm
13/16 anonim válasza:
Nem. Nekem alacsony a vernyomasom, a haziorvos ajanlotta. De en nagyon pici kv+fel liter tej komboval nyomtam.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugodtam. Sok oldalon olvastam hogy baj lehet tőle, de így már nyugodtan továbbra is meg iszom a kis reggeli adagomat. :)
2016. jún. 22. 18:38
15/16 anonim válasza:
Én most a 18. hétben, mert borzalmasan elkezdtem puffadni a tejtől és gáz bomba lettem :D én viszont a jó tejeskávét szeretem így muszáj leállni vele :(
16/16 anonim válasza:
Soha nem hallottam még olyat hogy bárkinek baja lett volna a kávétól.Maximum annak akinek magas a vérnyomása de az meg nyilván nem kávézik.Akinek nem magas a vérnyomása annak még egészséges is az igazi kávé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!