Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19-20hetes kismamák hogy...

19-20hetes kismamák hogy vagytok? Elkezdtetek már vásárolni a picinek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes terhes vagyok, de már vettem pár dolgot. Filléres baba cuccokat, bodyt, overalt, 1-2 rugdalozot, babakocsikat nézegettem már egy ideje, de nincs még még az igazi. Ágyunk, matrac van a nagyobbiktol, de semmi más. Vettem még szoptatós párnát, azon alszom.

Te vettél már vmit?

2016. jún. 22. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a 18. hétben tartok, de valahogy nagyon korainak tartom még :/ kiságyat, pelenkázót és babakocsit kapunk, de minden mást majd csak szerintem valahol a 30. hét körül fogok megvenni, bár lehet, hogy előbb rám jön a láz :D
2016. jún. 22. 10:51
 3/9 A kérdező kommentje:
En mar teljesen bevagyok zsongva, hal isten butorokat kisagyat es ruhakat kapni fogunk testvereimtol, a legkissebb unoka ocsem most szuletett es ami addigra nem kell nekik azt megkapjuk:) babakocsit mar vettunk.. folyamatosan nezelodok hatha jobb arban talalok most dolgokat:)
2016. jún. 22. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai, de ez csak az én véleményem. Én babonából ennyi idősen még nem vettem semmit.
2016. jún. 22. 20:16
 5/9 Mono144 ***** válasza:
Szia, köszi a kérdést jól vagyunk, sokat érzem a picurkámat :) én még nem vásároltam semmit és jó ideig nem is fogok. pl. babakocsi lesz az utolsó amit meg fogok venni. Nálunk 2. baba így van pár dolog amit nem kell venni, bár mivel lány után fiú jön így indulhat a babbuli újra és mehet a vásárolgatás. Én lányomnál valamikor a 24. hét körül kezdtem el vásárolgatni. Persze előtte becsúszott nálam is néha pár száz forintos body, de több nem. Boldog babavárást mindenkinek! Kitartást kismamik a hőségben :) 19+5 hkm
2016. jún. 25. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok hogy birjatok az utolso heteket?? :) mi 14.en 35+5 naposan megszultunk lepenylevalas miatt, de minden rendben van szerencsere :)
2016. okt. 25. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! De jó, h írtál, orulok, h minden rendben veletek!

33. Hétbe lépek lassan, faj minden, nyugosseg van, álmatlanság, és türelmetlenség. 😊 De nem sokára szülök én is, ezeket az utolsó heteket vacak már kivarni....

2016. okt. 26. 06:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Első voltam. 😉
2016. okt. 26. 06:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Hu kitartast neked, nincsen mar sok hatra :))
2016. okt. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!