Elkezdtetek már karácsonyi ajándékokat vásárolni? Van egyáltalán miből?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 13:49
1/5 anonim válasza:
De most tényleg ???Muszáj ebbe a témakörbe????
2/5 anonim válasza:
Én mindig időben kezdem el az ajándékok beszerzését, akkor amikor a legjobb árban vannak. Van már most olyan karácsonyi ajándékom a hugomnak, amit még júniusban vettem meg. Mivel így nem egyszerre kell megvennem mindent, így anyagilag sem merít úgy ki a karácsony.
3/5 anonim válasza:
utolso válaszolo megkérdezhetem hogy mi az? én nekem is van egy kishugom és foggalmamsincs mit vegyek neki. ami meg a témakört illeti télleg nem ide kellett volna , de volt már hogy énis rosszhelyre irtam:D
4/5 anonim válasza:
Még nem, és tényleg nincs is miből...
5/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy a Te hugod mennyi idős. Az enyém 21 és ez igazi egyéniség, így nem volt neki nehéz választani, de ez kortól és egyéniségtől is függ, hogy mit vesz az ember ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!