Elkezdtétek már megveni/megnézni a Karácsonyi ajándékokat?
Figyelt kérdés
ha megvettétek , akkor mit? (azt is irjétok le , hogy lánynak vagy fiunak , és hogy mennyi idős :) )
és mi lesz a karácsonyi menütök?
nagyon érdekelne :)
2010. nov. 4. 08:51
1/5 anonim válasza:
Már gondolatban megvettem mindenkinek :)
Egyébként nem csinálunk nagy ügyet belőle, pl. a tesóimmal semmit nem veszünk egymásnak.
A tesóm gyerekei legót kapnak, a szülők új lámpát, a párom pedig majd választ magának valamit.
2/5 anonim válasza:
Én már vettem egy-két dolgot, kolléganőimnek, és anyunak. Avonból rendeltem akciós arckrémet. Jobb korábban elkezdeni, mert nem állok túl jól anyagilag, így csak részletekben tudom megvenni az ajándékokat.
A karácsonyi menü egy része mindig u.az. Töltött ponty hagymás burgonyasalátával. A többit még nem tudom.
3/5 anonim válasza:
nem. még nem is gondoltam rá. majd olyan dec. 10-e körül szeretnék először a karácsonnyal foglalkozni...
4/5 anonim válasza:
Én se nagyon! Bár már alig várom a karácsonyt. :))))
5/5 anonim válasza:
Már vettem néhány dolgot(kb felét), mert nem akarok decemberben mindent. Szüleimnek, lányomnak, páromnak és a tesómnak már vettem részben dolgokat, de még van kinek. pl pénztárcát, személyre készített naptárt , sminkcuccokat, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!