Bennetek nem merülnek fel ezek a kérdések?
Ne is mondd, bár én még nem várok babát, de szörnyen nyomaszt, ahogy látom, hogy páran mennyire képben vannak, hogy mikor milyen ruhát adnak rá, milyen a fürdővíz, mikor mennyit kell neki szopni, mennyit kell ennie, ha már akkora, mikor mit ehet stb. Szóval én már előre rettegek, pedig én tanultam babákról, de nem vagyok anyuka, tehát gyakorlatilag gőzöm nincs a dologról. Elméletben, ami a vizsgákhoz szükséges volt tudom, de ez édes kevés.
Nem vagy egyedül az érzéssel,de valahogy mindenkinek sikerül, nyugodj meg :)
Szia,
Én is első babámat várom de szerintem ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek ilyenkor :)
Eleinte biztos nehéz lesz, meg kell hogy szokja egymást anya és babája, de hamar ki lehet állítólag tapasztalni mikor mi a baja :) Eleinte ha sír, mindent végig kell nézni, tiszta-e a pelus, nem éhes-e, nem izzad-e, stb.
Aztán egy idő után már tudni fogjuk mikor milyen sírással jelez és miért :)
Legalábbis nekem ezt mondták gyerekes ismerőseim és anyukám :)
Ne aggódj, minden rendben lesz :)
25 hetes kismama
Dehogynem! De tuti jó anyukája leszel, márcsak azért is mert egyátalán ez a kérdés felmerült benned. Kezdeni mindig tudsz vele valamit, hogy mi baja, hogy mit adjak rá, hogy miért sír, van hogy még most sem tudom, pedig már majdnem megmondja, 17 hós lányom. Azért mindig ráérez az ember, van hogy tanácstalan leszel, de ez mindenkinél van. Akkor pl ide lehet jönni kérdezni, mint most is. Ne aggódj, jó anya leszel!
Nekem is most jutottak eszembe ezek nemrég, mikor megtudtam hogy jön a kistesó, aztán meg kiderült hogy ketten vannak a pocakban. Hát nem tudom hogy tudok mind a három picinek jó anyja lenni, de mindent megteszek értük, és biztosan te is így leszel. Rossz napok, tanácstalanságok, türelmetlenség, fáradtság, balesetek akárhogy figyelünk, mindig vannak, lesznek, de ez nem azt jelenti hogy rossz anyák vagyunk.
Nagyon boldog babavárást!
Bennem még így a 2.babával is eszembe jutnak ilyen dolgok...hogy fogok viszonylag 2kicsit ellátni kvázi egyedül(apa külföldön,hétvégente jön haza)Mai napig nem tudom,hogy jól öltöztetem e a 18hónapos fiam,helyesen táplálom e....és hasonlók.
egy,ami tuti biztos,hogy jól csinálok:az,ahogy szeretem őket!!!
Biztosan jól csinálsz majd mindent,egyre figyelj,hogy nem kell kétségbe esni azonnal,ha nem sikerül minden elsőre-senkinek sem ment pikk pakk.
boldog babavárást
34+1hetes kismama
¸
sajnos nekem is ezek a gondolatok járnak a fejemben,és ahogy egyre jobban közledik a nagy nap,egyre jobban rágom magam rajta.engem azok a gondolatok nyomasztanak,hogy pl honnan fogom tudni miért sír?honnan fogom tudni h elég e neki a tejcim amit kap,és h nem e éhes még?meg h mikor mit szabad neki enni adni?és ez csak egy-két példa amiktől tartok.felsorolni nagyon hosszu lenni h még mik aggasztanak.
34+6 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!