őszintén kismamik. Akik május 15ig vannak kiirva valamikorra, elgondolkoztatok azon h megindittatjátok a szülést ha minden rendben előbb a gyad-gyes változtatások miatt?

Én meg a 12:38-as vagyok.
Megjegyzem,szülésznő.
Úgyhogy kedves utolsó,nem kell kioktatni,hogy a 36 héttől mire és mire nem lehet lehetősége egy kismamának.
Igen könyv szerint egészséges a baba az utolsó 4 hétben,de az tudod 4 hét,egy hónap,31 nap,ahogy akarod.
Nem fogok rémtörténeteket írni a kiírt terminus elötti szülésindításokról,de vannak,és rosszabb állapotban van egy 36 hétre született baba(indított)mint egy spontán beindult 28 hetes koraszülött!!!!
Tudod a léghólyagocskák..... amik nem azonosak a tüdő többi részével.Mindegy nem vitázom.
A saját gyereke felett döntsön a saját anyja.

Kedves utolsó szülésznő társam!
Én vagyok a másik bába aki írt ide választ és jól le lettem pontozva.
Igen így van ezt írtam én is nekik,hogy igenis számít az utolsó 4 hét nagyon sokat is!
De úgysem értik,csak a pénz és a 3 év otthonlét számít:(((
Látod,hiába van tudásunk,tapasztalatunk,a laikusokat,akik ráadásul makacsok,mint egy öszvér ezen az oldalon nem tudjuk meggyőzni.
De jó,hogy a szülőszobán nem így van:)

Kedves utolsó!
Itt nem 2 hétről volt szó,hanem minimum 4 hétről!!Az egészen más,írtam már,hogy a babának minden nap számít az utolsó hónapban.És pláne nem volt szó az indokolt császárosokról!!!!Ne tévedj el!

Császáros kimama! Itt azokról volt szó, akiknél nem indokolja csak a pénz és az otthonlét. Fogalmuk sincs mi történik a terhességük alatt, csak emiatt akarják előrébbhozni a szülést. Továbbra is fenntartom, hogy szégyelljék magukat egytől egyig, akik ilyesmit akarnak csinálni.
Látom tényleg jól lettél pontozva. Kíváncsi vagyok hogyha egyszer ezeknél a nőknél otthon szóba kerülne-e, hogy hanyadik hétre született a baba megmondanák-e a miértjét. Szerintem szégyellnék.

Helló szülész kolléga:)
Az elötted lévő választ is én írtam annak,aki nem értette a kérdést.
Hát igen,vajon megér nekik ennyit a gyermekük egészsége?
Tudom a mai világban 28000ft az sokat jelent,de gondolom nem egy sufniban egy tanya közepén fogant a gyermekük,hogy csak erre a pénzre no meg a családi pótlékra számítanak.
Láttad a másik kérdést?Kérlek nézd meg,ott császároztatni szeretné magát egy ismama,csak mert alacsony a fájdalom küszöbe!!!
Komolyan megáll az eszem!!!!
De persze a lepontozások ezerrel jönnek,annyira buták némelyek...:(((

Ilyenekre mondták régen,hogy OTP baba.
Ja meg persze amikor szoc-pol-ért vállalnak gyereket,meg segélyekért, meg azt is utálom amikor van már egy gyerek de anyucinak büdös visszamenni dolgozni és gyorsan teherbe esik mégegyszer.Sajnos ilyen a világ....
az egyik szülésznő
lepontozások előtt írnám:lányom 10 éves,fiam 4 éves,most vagyok kismama a harmadikkal.Csak hogy lássátok,nagy a gyerekek közti korkülönbség,én szeretek dolgozni:)

Azzal nekem semmi kifogásom, hogy kis korkülönbséggel szülessenek meg a gyerekek, mert ez így jó, de az szerintem is teljes mértékben elítélendő, amit te írtál, hogy gyorsan teherbe esik még egyszer, hogy ne kelljen dolgozni, na ez az ok szörnyű :S
Kedves kolléganőm!
Egyre elképesztőbb dolgok vannak. Holott egy császár sokkal több esetben ezerszer fájdalmasabb utólag, mint maga a szülés. A szülésben egyébként a legfájdalmasabb dolog a fájás, de ki lehet bírni, nem olyan borzalmas. Félni a fájdalomtól...ez így normális, a gyerek ha lehetőség van rá a szülőcsatornán át szülessen. Az egyik családtagom szintén szülésznő volt, azt mondta akkor is voltak olyanok, akik szerettek volna inkább császármetszést, de elmagyarázták nekik, hogy ez nem kívánságműsor, a császármetszés egy műtét. Most se nagyon csinálnak kívánságműsort a szülés formájából,de hallottam már rá példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!