Nagyon meg vagyok fázva, azóta a baba alig mozog. Normális ez?
Figyelt kérdés
32. hétben vagyok. Rossz a közérzetem és nagy a nátha, de lázam nincs. Aggódok, mert ritkán mozog és piciket rúg csak nem úgy, mint szokott.2008. szept. 26. 21:59
1/4 anonim válasza:
Szia!Én is megfáztam,de az én babom akkor is mozog:).Sokat alszanak és hát már a helyük sem sok:).Meg ha te ideges vagy a babod is az.
31 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Gondolom ő is érzi, hogy a szervezeted most nagy igénybevételnek van kitéve. Veled érez! Nyugtads meg, hogy nincs semmi baj, csak most egy kicsit gyengébb vagy.
3/4 anonim válasza:
Amíg érzed, hogy mocorog addig nincs gond.Ők is megérzik odabenn az anyával kapcsolatos dolgokat.Ne aggódj.
4/4 anonim válasza:
Én is náthás voltam, és szintén úgy éreztem kevesebbet mozog. Mióta rendbe jöttem, újra aktív. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy náthásan, mikor perceként kell fújnod az orrodat, nem tudsz annyira odafigyelni arra, hogy érzed vagy épp nem érzed őt, mert épp az köti le a figyelmedet, hogy kapj levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!