Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap leszek 23 hetes és...

Holnap leszek 23 hetes és megvagyok fázva! A baba ilyenkor elkaphat valamit? Attol hogy én megvagyok fázva neki nem lesz baja, ugye?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő védve van,ne aggódj.Viszont a lázra figyelj oda,az neki is árt.Segít neked meggyógyulni a hársfa tea mézzel,sok c-vitamin és sok pihenés.Jobbulást kívánok!
2009. jan. 23. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz baba! Egyedül ami nem a legjobb neki ilyenkor, ha esetleg magas lázad lenne. Én most láballtam ki 10napig tartó kegyetlen ,durva mandulagyulladásból, "megfázásból" amit tuti a páromtól kaptam el, ő volt ilyen beteg, aztán elkaptam tőle. Paracetamolt használtam a lázra, mert a láz többet árt, mint egy szem paracetamol. Na nyilván nem 6marokkal szedtem, hanem maximum kettőt egy nap, egyet a reggeli ébredés utáni iszonyatos órákig tartó lüktető fejfájásra, este meg a mindig felszökő lázamra, hogy éjjelre lemenjen és tudjak aludni. Jó tanács: NeoCitran tilos terhesen, nem a paracetamol-tartalma, hanem egyéb összetevői miatt, 2 gyógyszertáros sem adott. Maradt a citromos, mézes tea, pihenés, méz nyalogatása köhögésszirup helyett és lázra a paracetamol.
2009. jan. 23. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
baba = BAJA* Bocsánat, a baba járt a fejemben. :D És jobbulást!
2009. jan. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!