Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek ágynyugalmat, szigorú...

Akinek ágynyugalmat, szigorú pihenést irtak elö hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
12hetes vagyok barnàzàssal szigorú àgynyugalmat írtak elö magnèzium szedéssel!de nem igazàn tudom mennyit szabad fent lennem gondolok itt napi fèl óra-1óra?
2016. jún. 19. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én pisilni mehettem ki.
2016. jún. 19. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kerdezdmeg az orvosod, o meg mondja hogy mekkora a baj es mennyit kell pihenned ahoz hogy ne legyen problema.
2016. jún. 19. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Az orvos mit mondott?

Nekem kifejezettem a számba rágták, hogy csak wcre kelhetek fel, 5 hétig... bortalom volt! :)

2016. jún. 19. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

első terhességemnél méhlepény leválásom volt félidősen, akkor csak pisilni kelhettem fel, még azért is húzták a szájukat a nővérkék mert 2x szerettem volna zuhanyozni egy nap (kánikula volt).

másodiknál hematóm és mélyen tapadó lepény miatt véreztem, nem kellett feküdnöm csak pihennem. elmehettem a nagyért oviba és emellé napi fél óra sétát is engedett az orvosom, így is szerepelt a papírjaimon: "kímélő életmód" :)

szigorú ágynyugalom számomra azt jelent, hogy ha nem muszáj, ne kelj fel

2016. jún. 19. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 9 és 14 hetesen véreztem, 14 hetesen bent is voltam a kórházban,onnantól nagyon sokat pihentem de a házimunkát elláttam és meg is bántam mert 24 hetesen ismét kórház 1 hétig mert Elkezdtem kinyílni, onnantól kezdve már csak wc és fürdés. Most 34 hetes múltam és most kezdtem el egy kicsit mozgolódni,de az első keményedésre pihi. Tarts ki és tényleg próbáld meg minnél szigorúbbra venni a pihenést! 😉 boldog babavárást!
2016. jún. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!