Akinek szigorú fekvést írt elő az orvosa, hogyan járt kontrolra?
Szigorú fekvésre vagyok ítélve, csak vécére kelhetek fel immáron két hete, mert megrövidült a méhnyakam, és kinyílt a belső méhszáj.
Holnap kell visszamennem az orvoshoz, de nagyon félek felkelni és mozogni. Kocsival bevisz a férjem, de így is bő egy órát talpon kell lennem.
Aki hasonló cipőben járt, hogy csinálta? Nem félt?
19 hkm
Az az igazság, hogy eddig egyaltalán nem kelhettem fel. Ágytalazott a férjem, őmosdatott, és ágyban ettem.
Péntek este viszont már nagyon fájt a vesém, így a pisilést megengedte az orvos, hogy ülve végezzem.
Sajnos nálam a szigorú fekvés nem azt jelenti, mint a legtöbb kismamánál, ahogy itt olvasom, hogy napi 1 órát talpon lehetnek, es enni, inni, tusolni felkelhetnek.
Kedves 2-es, remélem velem is hasonlóképpen lesz :)
Külföldön élek, és itt nem tartják bent ay embert. A doki azt mondta, ha megindul a szülés, nincs mit tenni, mindegy hol fekszek. Még magnéziumot sem adott.
Köszönöm a válaszokat.
Bár érdemben nem tudok hozzászólni, de sajnállak, borzasztó lehet hogy 2 hete csak fekszel és még ülnöd sem szabad, az pedig, hogy a férjed ágytálaz.. hát nem is tudom hogy bírod. Kitartást! A babáért mindent :)
Mondjuk én sem értem, hogy ilyenkor miért nem fektetnek be a kórházba?!
Így van, a babáért mindent. Másképp nem is bírnám ezt a kiszolgáltatottságot. Az ágytálazás, mosdatás, leendő szülőként összekovácsol minket, de a nőiességemben, emberi méltóságomban nagy csorbát ejt.
Tavaly elveszítettük a koraszülött kisbabánkat, így most muszáj mindent megtennünk, hogy ne éljünk át újra egy olzan borzalmat.
Adja Isten!!! :)
Puszillak.
Koszi neked is a valaszt.
10 napja voltam kontrolon a mutet utan, es o mondta, hogy nem akar tul surun berangatni ebben az allapotban, igy, ha nincs verzes, gorcs vagy fertozesre utalo eros folyas, akkor csak 10 napmulva (holnap) menjek. (Elotte 4 napot fekudtem a korhazban a mutet utan, igy jon ki a 2 het.)
Szoval tudja, ismeri az allapotomat es igy rendelt vissza. Abban bizom, hogy nem hivna be csak igy, ha tul veszelyes lenne...
Probalom minimalisra csokkenteni a talpon toltott idot. (Pl. fekve oltozom majd, a korhazban meg kerunk toloszeket, bar ulve is lefele van a mehszajam, de legalabb nem docogok jaras kozben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!