Akinek a doki ejjel-nappal fekvest mondott, valaszolna?
26 hetes terhes vagyok es elkezdett megrovidulni a mehnyakam, de zarva vagyok. Mondta a doki h allandoan fekudnom kell, csak enni es mosakodni kelhetek fel. Az lenne a kerdesem h Ti is igy szigoruan tartjatok/tartottatok ezt? Marmint valoban csak akkor keltek fel, vagy azert mondjuk a nap 24 orajabol 2 orat nem fekszetek? Persze en tartom magam ahhoz amit a dokim mondott, csak vannak elkerulhetetlen helyzetek. Van egy 19 honapos kislanyom, akire van aki vigyazzon, de persze ugyanugy igenyel engem is. Van amikor fel kell h keljek hozza.
Mennyire jelenthet gondot? Tenyleg kb. 1 vagy 2 orat nem fekszek a 24-bol. Par percre felkelek, de utana hamar vissza is fekszek.. Tovabb rovidulhet a mehnyak? Mik a tapasztalatok?
Koszonom!
Lenne meg egy kerdesem:
Eleg az ha vizszintben fekszek, vagy ahhoz h valoban ne roviduljon tovabb a mehnyakam, fel is kellene polcolnom a labamat? Szigoru fekvest mondott a dokim, azt nem h ahhoz polcolni is kellene...
Én méhszájon fekvő lepény miatt lettem szigorú fekvésre kárhoztatva. Nehezen ment, pedig mindent levett a vállamról a család.
5 és 2,5 éves gyerekek mellett csoda volt, hogy 16-18 órát tudtam feküdni. Meg is lett a következménye, 33 hetesen megszületett a kislányom.
A szigoru fekves azt jelenti, hogy egy nap max. egy orat vagy fent osszesen.
A lab felpolcolasa hulyeseg. Nem visszeres vagy. Hiaba polcolod fel a labad, ha a medenced lent van. Az agyat kell a labadnal megemelni. De ezt nem mondta doki, szoval nem muszaj, de hatasos.
Nagyon szepen koszonom h valaszoltatok! Remelem mindenkinel minden rendben volt, azt leszamitva h fekudni kellett.
Sajnalom h 33 hetesen kellett megszulnod, remelem minden okes volt!
Meg annyi h akkor a fekvestol egy mm-t sem tud rovidulni a mehnyak es kinyilni a mehszaj, igaz? Csak azert kerdem, mert szedek emelt dozisban mg-ot, de igy is vannak kemenyedeseim. Igaz most h megemeltuk a mg adagot, enyhultek a kemenyedesek is. Csak ugy tartok attol h igy is h fekszem es visszamegyek a dokihoz, azt mondja h korhaz, mert tovabb rovidultem. De bizom abban h igy nem lehet. Probalok pozitiv is lenni.
3-as vagyok
Voltak problémáink a koraszülés miatt, de már minden rendben van, 1,5 éves már a kislányom.
Én is Spiropentet szedtem a keményedések miatt és magnerotot 3x2- t alapból, ha keményedtem akkor még +2.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!