Akinek a doki ejjel-nappal fekvest mondott, valaszolna?
26 hetes terhes vagyok es elkezdett megrovidulni a mehnyakam, de zarva vagyok. Mondta a doki h allandoan fekudnom kell, csak enni es mosakodni kelhetek fel. Az lenne a kerdesem h Ti is igy szigoruan tartjatok/tartottatok ezt? Marmint valoban csak akkor keltek fel, vagy azert mondjuk a nap 24 orajabol 2 orat nem fekszetek? Persze en tartom magam ahhoz amit a dokim mondott, csak vannak elkerulhetetlen helyzetek. Van egy 19 honapos kislanyom, akire van aki vigyazzon, de persze ugyanugy igenyel engem is. Van amikor fel kell h keljek hozza.
Mennyire jelenthet gondot? Tenyleg kb. 1 vagy 2 orat nem fekszek a 24-bol. Par percre felkelek, de utana hamar vissza is fekszek.. Tovabb rovidulhet a mehnyak? Mik a tapasztalatok?
Koszonom!
Orulok h minden rendben van a kislanyoddal! :)
Kedves 8-as! Neked is kitartas, Neked mar nem sok van hatra. :)
Es az a gyogyszer az konkretan kemenyedesre van? Nem hallottam meg rola, csak arrol h mg-ot kell szedni ra. En magnosolvot iszok, ezt mondta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!