A barátnőm 20 évesen fogamzásgátló szedése mellett let terhes. Mikor kiderült teljesen magába fordult azóta alig eszik, csak fekszik és sír. Volt veletek hasonló? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? 21/F
Hát ez így nem kapcsolat. Akkor úgymond vasárnapi apuka leszel. Bocsi, de így már csak játszotok egymással. Gyereketek lesz, most már nem működnek a hisztik.
El kell döntenetek, mit akartok. Vagy együtt nevelitek fel, vagy nem. Vagy akartok kapcsolatot, vagy nem. De döntenetek kell. Ha együtt, akkor tervezzétek meg a közös jövőt. Ha külön, akkor is meg kell beszélnetek, mi lesz a gyerek születése után.
Ha nem akartok összeköltözni, házasodni, akkor írjátok alá az apasági nyilatkozatot, és egyezzetek már most meg benne, hogy mikor, hol és hogyan láthatod a gyereket.
Egyébként Válaszolók, nektek nem bűzlik az egész sztori? A kérdező itt jön mea culpázva, hogy jaj milyen a barinője, brühühü, de vegyük csak sorra:
1. Gyogyszert szedett, ergo nem akart gyereket
2. Megtartotta végül, de nem tudjuk, miért, mert a Kérdező gyanúm szerint a barátnője nevében is beszélt a meg akarJUK tartani, akarUNK gyereket és társaival.
3. Aztán jött ez az "azt hiszi megcsaltam" sztori, ami persze lehet hogy tényleg csak egy indokolatlan hiszti... és ha nem? épeszű, de éppen eléggé elesett és ilyen állapotban lévő nő (tapasztalatom szerint ilyenkor akar az ember legkevésbé egyedül maradni) nem taszítja el ilyen szinten a párját. Azt már inkább el tudom képzelni, hogy a Kérdező vagy tényleg kavar(t) valamit a háttérben, vagy a csajnak iszonyat elege van belőle, amit alátámaszt:
4. ne fesse a haját, a körmét, blabla... tessék? :D el tudom képzelni hogy a párom rám erőltet egy nem kívánt gyereket, amit nincs szívem elvetetni, ezért megtartom, és még piszkál is ilyenekkel, hát lehet megütöttem volna már.
5. megint csak felmerül a kérdés, miért nem akar összeköltözni. Valószínűleg ő ezt a kapcsolatot nem akarja, csak terhes lett, ezzel elrontottnak érzi az egész életét, és a Kérdezőt hibáztatja. Lehet, hogy megenyhül, de nekem azért ez a sztori több szempontból bűzlik. Szerintem ez nem csak szimpla hiszti, nem kéne őt ismeretlenül szapulni, nem ismerjük a másik oldalt (megnézném mit reagálna, ha látná ezt a kérdést).
utóló válasz 10/10
aki ennyire beszabályozza a másikat ne csodálkozzon ha pofán b*sszák...
A kérdező élég irányító és birtokló tipus.
Én félnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!