A barátnőm 20 évesen fogamzásgátló szedése mellett let terhes. Mikor kiderült teljesen magába fordult azóta alig eszik, csak fekszik és sír. Volt veletek hasonló? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? 21/F
Oh egek a csajod klinikai eset. 22evesen lettem tehessen először. Meglepi baba volt. Pár napig nyuglodtem aztán már alig vártam. Most született meg 2 hete már a 3.babám. Pedig 20 évesen azt mondtam nekem sose kell gyerek.
Az hogy a nod cirkuszol ez nem a hormonok játéka, hanem agyilag vannak bajok.
Beszéld rá abortuszra aztán hagyd ott. Képzeld micsoda hisztit le fog verni ha majd nagy lesz a hasa, úgy érzi majd magát mint egy bálna, és te meg mész dolgozni meg ide-oda ahol lesznek csinos nők is.
9 hetesen meg boven el lehet vetetni.meg van idotok az egesz procedurat vegig vinni.
Ha ez tenyleg igaz,hogy most azon replikal,hogy megcsalod,mert par lany kedvelte az egyik keped akkor ott valami nem okes.
Te probalkozol,de O harit es meg kozben neki all feljebb...
Hat szivesen bemutatnam neki az egyik exem....nem akarta a babankat,otthagyott egyedul 12 hetesen.addig is csak az abortuszt fujta,milliokat ajanlott fel,hogy elvetessem.elcibalt a csaladvedelmis nohoz,befizette az abortuszt....
Oriasi egy barom volt.
Az ilyen nonek mint a baratnod ilyen ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!