Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm 20 évesen fogamzásg...

A barátnőm 20 évesen fogamzásgátló szedése mellett let terhes. Mikor kiderült teljesen magába fordult azóta alig eszik, csak fekszik és sír. Volt veletek hasonló? Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? 21/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Sorry,nem neztem a datumot.

Hat akkor oldja meg.

Meg mindig nem engedett kozelebb?

Utolso voltam

2016. júl. 30. 17:09
 32/59 A kérdező kommentje:
Már közelebb enged, de még mindig nem a régi.
2016. júl. 30. 17:51
 33/59 anonim ***** válasza:
76%
pszichológusra, pszichiáterre még nem gondoltatok? lehet tudna segíteni
2016. júl. 30. 19:56
 34/59 A kérdező kommentje:
Nem jön el.
2016. júl. 30. 21:29
 35/59 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen szültem a fiamat!Nem terveztük mi sem.Peraze,hogy ilyenkor kétségbe esik az ember...de hidd el ha megszületik az mindent elfelejtet.Én örülök hogy így alakult és élvezem mikor azt hiszik az öcsém. :) Most ő már 16 éves.Imádjuk!!Mindent meg kap,de nem elkényeztetett.Most másodikat szeretnénk,persze most nem jön össze,mert akarjuk. :( A barátnőd remélem megbékél és kialakulnak az anyai ösztönei és rájön,h.az ember életében ennél nagyobb öröm nincs! :)
2016. júl. 30. 21:44
 36/59 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt tombolnak a hormonok. Elveszítette a magabiztosságát, ezért nem bízik benned. Teljesen megváltozott a teste. Nő a pocija, nő a csípője. Hirtelen úgy érzi, hogy mindenki szebb és csinosabb nála. Nehéz ez egy fiatal lánynak.

Állj mellette, és tarts ki mellette.

2016. júl. 30. 22:05
 37/59 anonim ***** válasza:
Szia én 22 éves vagyok ugyan így lettem terhes és is magam alatt voltam de már minden oké 17 hetes kismama vagyok. Mi lesz megtartjátok vagy nem? A leendő nagyszülők hogy állnak a dologhoz? Lesz majd segítség? Mert ha épp Fősulin vagytok akkor elég nehéz gyerekkel. De nem lehetetlen.
2016. júl. 31. 00:14
 38/59 A kérdező kommentje:

A leendő nagyszülők nem boldogak a helyzet miatt, de nem mondanak semmit inkább csak úgy tesznek, mintha nem lenne semmi.

A barátnőm, ha nyugodt egész jól ki lehet vele jönni, de ez nem túl gyakori, mert szinte mindent túl reagál amit mondok neki vagy bárki mond.Akarja a babát azt mondja, de mikor mondom neki, hogy egyen rendesen,ne fesse a haját,körmeit és ne sminkeljen akkor kezdődik a balhé előről.

2016. júl. 31. 00:41
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég már miért ne festene hajat körmöt? Miért ne sminkelne?

Ha így beszabalyozod akkor még jó hogy hisztis.

Mi baja lenne a babanak ezektől?

Hadd érezze már nőnek magát az a lány!

3 gyerekem van festett hajjal körömmel és sminkelt fejjel.

2016. júl. 31. 07:11
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan festheti a haját, körmeit és magát is. Nem csoda hogy kiakad,ha ilyeneket mondasz neki.
2016. júl. 31. 07:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!