Utálok terhes lenni, de miért?
Az csak a filmekben és néhány szerencsés helyzetű esetben van h a terhesség álomszerű..
Nem szégyen h te nem szereted ezt, a kisbabát ettől várod csak magát az állapotot nem bírod
Miért érzed h elrontottad az életed?
én is utálok terhesnek lenni, alig várom már, hogy vége legyen. de megéri :) nem hiszem, hogy szörnyű lenne, nem mindenkinek van álomterhessége, és még ha az is van, akkor se kell szeretned.
31hkm
Egyáltalán nem baj, nekem lelkileg és testileg is borzalmas volt a terhességem, de volt egy csodás szülésem (császármetszés) és azóta van egy csodás, mosolygós, problémamentes gyerekem.
Én mindig azt mondom, a diplomában sem az oda vezető utat élveztem, amikor reggel 7-kor írtam a zh-t statisztikából, hanem azt, hogy azóta azt csinálhatom, amit szeretek. Ugyanez a gyerekkel is, a terhesség egy állapot, majd elmúlik, és lesz egy babád!!!:) Ami szuper!
Ettől függetlenül én a rossz terhesség miatt nem akarok több babát, de ezt az egyet semmiképp sem bánom:) Nem tudhattam, hogy a terhesség ilyen, főleg, hogy ahogy az első is írja, a kultúra össze-vissza hazudozik róla, aztán jön a meglepetés.
húha sztem neked akkor a kapcsolatoddal van a baj :O
Szerintem most fókuszálj a babára, persze próbálj kommunikálni a pároddal, sok időt együtt tölteni, nem biztos h egy baba oldja meg a problémát ha nem érzed már azt mint korábban de sokszor megerősíti a kapcsolatot
A terhességet és szülést lehet utálni, én se voltam másként, de ahogy írod, nálad más gond van.
Üljetek le, beszélgessetek. Lehet hogy elhamarkodottan vállaltál gyereket, de már visszacsinálni nem tudod, megoldás kell. Akár pszichológus, ha kellm
remélem megerősít a baba a kapcsolatodban de ha nem akkor felnőtt emberként kettőtöknek meg kell beszélni hogy folytassátok úgy hogy a baba érdekei nem sérüljenek.
Együttmaradni csak a kicsiért nem biztos hogy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!